Здравейте, аз съм Давид на 14 съм и имам проблем с родителите .
С баща ми нямам проблеми - много е добър никога не ме е бил ( само веднъж ме замери с чехъл ). Каквото си поискам той ми позволява ( в известна степен ) разбираме се отлично но не живее у нас .
Майка ми също е много добра, но имам проблеми с нея :
Мрънка за глупости . Например : Отличник съм по всичко ! Имам 5.75 по математика (7 клас съм) и тя вика ли вика и ме наказва без PC за няколко дена ! Отвратително е !
Не ми дава да съм навън до по-късно от 7:30 вечерта ( не знам защо, познава повечето ми приятели, знае къде съм )
Ако закъснея с пет минути - пак наказания . следи ме постоянно и нямам никаква свобода !!!!!!!!!!
ПОСТОЯННО си е вкъщи - тя е шеф на фирма и само закарва хората да работят ( 30 минути ) . В момента у нас са сестра ми - на 33 и баба ми ( на 71 ) by the way майка ми е на 51 УАУ !
Вика ми за най-дребното нещо . Поне мога да споделям с нея .
Имам 1 лев джобни на ден WTF OMFG Приятелите ми получават по 10 лева на ден .
И най-лошото от всичко :
Дава ми само по 2 часа комп на ден ( 30 мин игри ) ако прекаля вика и го скрива през нощта ( с лаптоп съм )и така иначе се разбираме.
Повярвайте - пробвал съм всичко - не работиии ! Дайте съвети плс ! Не мога да живея така . Лошото е че тя ме сравнява със нея когато е била колкото мен и не иска да съм като другите !!! Имаме горе-долу еднакъв вкус ( не за дрехи да не съм луд ) - не слушаме чалга, и така нататък . Аз се скъсвам от учене и писане но тя мисли че не се старая достатъчно и така нататък !

PLEASE HELP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Особено за компа и оценките !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мерси предварително !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!