- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- МОЛЯ ВИ ПИШЕТЕ!МНОГО Е СПЕШНО! :(
Значи да си направя още един тест ли?![]()
няма нужда не си бременна спокойно ! както казаха по-горе нормално е първия път да ти закъснееhttp://www.teenproblem.net/forum/showthread.php/336685
Ами това е проблемът,че не ми е за 1ви път а за 2ри..Първият път ми закъсня 1 ден и на др ден ми дойде..А сега ........
Закъсняващ, липса на цикъл – бременността е възможна, но може закъснението да се дължи и на друго, най-добре посети гинеколог при закъснение с повече от седмица.
Прилошаване и гадене, особено в сутрешните часове.
Сънливост – през цялото време, липса на тонус и желание за сън.
Напрегнати гърди и дискомфорт на гърдите.
Увеличаване на бюста, успоредно с напрегнатост.
Учестено уриниране.
Промени в кожата, поява на тъмни петна, уморена кожа.
Промяна (най-често намаляване) на сексуалното желание
Ами някои от тези симптоми ги имам или си въобразявам![]()
![]()
Много от симптомите на ПМС се припокриват с тези на ранна бременност.
maDamn
Ясно ми е![]()
Някои от симптомите са същите като при ПМС. А и не при всички жени се проявяват.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ако си пила Ескапел може и това да е причината че ти закъснява ,а и 2 дни не са фатални
Ох..много ме е страх,но как ще забременея като той дори не свърши
Ем , тогава кво се плашиш?! Стой и чакай , на мен ми закъсня 3 дни тоя месец. Може да е от времето.
maDamn
Дано да ми дойде по-скоро че съм голяма паника..
преди време на моята приятелка (бивша ест.) и беше закъснял 22 дена,тка че не бой се девойко.
Ами на мен най-много ми е закъснявало с 12 дни по миналият месец,но тогава си имах причина бях болна и ми биеха инжекции,но по принцип ми закъснява макс с 4-5 дни.Сега нямам никакви симптоми,освен болки в гърдите и от време на време ме наболяват яйчниците,но нищо..
Ей сега ще си направя пак тест,но нали трябва да се направи на сутрешна урина и без да си закусвал,а аз закусвах..дали ще покаже вярно ?????
отзад на кутията на теста трябва да пише как и кога ..предполагам че има и листовка
Бахти в аптека ли живееш ? тия тестове за нищо ги нямаш.Иначе и аз съм чувал че сутрин се правят такива работи.
Точно защото се притесняваш толкова може да ти закъснее с до няколко дни...
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Направих си отново тест - ОТРИЦАТЕЛЕН
Посмей да питаш още нещо...![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Няма спокойно,вече всичко е наред.Ще чакам да ми дойде
Все пак ти благодаря за отговорите![]()
Абе ти си някъв трол , ти колко пъти си бременна , колко пъти кървиш и още незнам си кви измислици
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън