.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Unhappy Закаснение на цикъла със 8 дена

Винаги съм си мислела че никога няма да ми се наложи да пусна точно такава тема тук,но ето че дойде денят.
    Страшно съм притеснена защото този месец цикълат ми закаснява с 8 дена трябраше да ми дойде на 12 а утре сме 20 и още го няма.Никога до сега не ми се е случвало и много съм уплашена,мисля утре да ида на АГ да ме види.От 2 години правя секс със приятеля ми по метода на прекаснатия полов акт и до сега никога сме нямали проблем,истина е че съм чела за много жени забременели точно от това ,,пазене,, но все си мислех че на мен няма да ми се случи..и дано да не е това.Другото което е че от доста месеци имам кафеникаво течение преди и след цикъл,даже миналия месец ми беше повече това течение от колкото самата кръв и освен това много оскъден цикъл...и това още повече ме притеснява.Нямам болки,чувствам се добре,мисля си дали не е киста,но пак знам че тя боли???На някой случвало ли му се е подобно нещо,искам да отбележа че макар и оскъден цикъл,винаги ми идва на 12 или 13 най-късно...просто не знам...100% ще ида на AГ и то най-вероятно утре защото не съм на работа и не ми се чака,че умирам от притеснение,но все пак някой ако знае или е имал подобно нещо да сподели какво е било..

Ако нямаш никакъв гинекологичен проблем, което трябва да каже лекар разбира се, и сте улучили точно дните, в които си била в овулация, то тогава шансът да си бременна е голям, защото изобщо не се пазите. Ти сама каза, че това с прекъсването не важи. Защо стоиш и се чудиш толкова дни какво става? Това са излишни притеснения. До сега можеше поне да си направиш тест. Имаш достатъчно закъснение, за да може тестът да отчете верен резултат. Хубаво е все пак, че си решила да посетиш гинеколог. Кажи как е минало и дали всичко е наред.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Щом имаш притеснения за бременност си направи тест.

Но фактори за закъснение има много. И на мен според календара ми закъсня с една седмица, но на мен и овулацията ми се измести този месец, така че не съм се притеснявала въобще.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си