.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Супер фен Аватара на HolyShit

Идват пости,кво ще правите?

Думайте....

Мега фен Аватара на Concussion
    Ще ям свинско със зеУе, как к'во...

Супер фен Аватара на Glamour92
    ...ще ги наблюдавам
    нещо не ми се удава веганството,пък било и само временно
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

То постите не са само ей тъй, за самия пост, па барем и да свалиш некое килце, трябва да осъзнаваш какво правиш и за какво или кого по-точно го правиш. Иначе няма смисъл, аз диетка си пазя периодично.

Супер фен Аватара на Glamour92
    Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението
    То постите не са само ей тъй, за самия пост, па барем и да свалиш некое килце, трябва да осъзнаваш какво правиш и за какво или кого по-точно го правиш.
    Мда,пък и ограниченията съвсем не засягат само храната.Не бива да кусваш ни алкохол,ни ругатня да изричаш,ни да блудстваш,за казина и игрални домове пък дума да не става... Такива ми ти работи-не е за всеки.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Мега фен
    гладуването разтоварва организма, но продължителните гладувания не са препоръчителни за хора, които нямат достатъчно опит с него, иначе 24 или 36 часа веднъж седмично не са никакъв проблем - примерно всяка неделя само на чиста вода

А аз почнах да ям дюнери периодично..На всеки 24 часа в даскало..Почвам да се провалям...

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    А аз почнах да ям дюнери периодично..На всеки 24 часа в даскало..Почвам да се провалям...
    Ааа, спри се, докато е време, съветвам те. От опит и наблюдение знам че дюнерите не втръсват никогиш.

Мега фен Аватара на koshtramba
    Аз не поСТЯ НИКОГА. И никога няма да пропостя, тва ми е цел в живота.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Засега не съм,мисля да пробвам някога,но не и сега!
    maDamn

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Наблюдавам ги и аз.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на Chacho
    Ще ям още повече месо, за да има по-малко за разколебаващите се хора, които постят.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Ще ям като попско дете на Задушница

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Месо по принцип ям много рядко (опитвам понякога нещо ей така може би 3-4 пъти в годината, затова не мога да се нарека вегетарианка) , но през този период доста хора решават, че постя или нещо такова. Иначе по принцип като атеистка се подразбира, че не постя.

Нпп, започнал си да пишеш по-нормално, виждам, че си се отказал от обичайния си / (стил) - на / писа(н)е .

Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Месо по принцип ям много рядко (опитвам понякога нещо ей така може би 3-4 пъти в годината, затова не мога да се нарека вегетарианка) , но през този период доста хора решават, че постя или нещо такова. Иначе по принцип като атеистка се подразбира, че не постя.

Нпп, започнал си да пишеш по-нормално, виждам, че си се отказал от обичайния си / (стил) - на / писа(н)е .

Иначе и аз съм като теб, в моето семейство всички сме А кръвна група и никога не сме държали да имаме мръвкалаци на масата, има хора които "не могат без месо", аз пък мога да не ям с месеци и да не усетя никаква липса. Обаче пък обичам от време на време да си хапвам, нямам нищо против.

Цитирай Първоначално написано от Concussion Виж мнението

Иначе и аз съм като теб, в моето семейство всички сме А кръвна група и никога не сме държали да имаме мръвкалаци на масата, има хора които "не могат без месо", аз пък мога да не ям с месеци и да не усетя никаква липса. Обаче пък обичам от време на време да си хапвам, нямам нищо против.
    Точно, и при мен е така иначе и аз съм А, ама не знаех, че има връзка

Цитирай Първоначално написано от ScarlettS Виж мнението
    Точно, и при мен е така иначе и аз съм А, ама не знаех, че има връзка
    Има, има.

Мега фен
    благодарение на поста свалих 14 кила, от 94 кг. на 80 кг.
    същността на поста не е диетата, но просто свалянето на килограмите се получи в последствие.

Като знам как всеки ден ядете салами кремвирши и луканки..Е то не че друго,ами тва не е много месо..За това ли не го считате .

Като знам как всеки ден ядете салами кремвирши и луканки..
    Тука не позна..

Като знам как всеки ден ядете салами кремвирши и луканки..Е то не че друго,ами тва не е много месо..За това ли не го считате .
    Такива работи почти никога не влизат у дома, а и да има понякога като знам от к'во са правени не ща и да ги помирисвам. И се пише кренвирши, дебил.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Аз такива простотии не спазвам.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен
    и аз не спазвам религиозни(-те) пости, иначе съм гладувал по стотици дни, имал съм случаи да гладувам по 24 часа всеки ден в продължение на месеци, но все пак съм се хранил по веднъж дневно, примерно всяка вечер в един и същ(-и) определен час, но такова гладуване не е препоръчително, тъй като може да причини сериозни здравословни проблеми, иначе не е проблем да се гладува по 24/36 часа веднъж седмично, примерно всяка събота или всяка неделя само на чиста вода - и все пак, няма голяма полза от гладуването в вярата, но ползата от него в вярата е съвсем нищожна, истинският пост в вярата се състои в съблюдаване за непричиняване (на) зло на други човеци/одушевени и в това да се прави Добро на другите

"Не това ли е постът, който Аз съм избрал, - Да развързваш несправедливите окови, Да разслабваш връзките на ярема, Да пускаш на свобода угнетените, И да счупваш всеки хомот? Не е ли да разделяш хляба си с гладния, И да възвеждаш в дома си сиромаси без покрив? Когато видиш голия да го обличаш, И да се не криеш от своите еднокръвни(т.е. да не бягаш от отговорност(-та) да помагаш на другите)? Тогава твоята светлина ще изгрее като зората, И здравето ти скоро ще процъфне; Правдата ти ще върви пред тебе, И славата Господна ще ти бъде задна стража. Тогава ще зовеш, и Господ ще отговаря! Ще извикаш, и Той ще рече: Ето Ме! Ако махнеш насред себе си хомота. Соченето с пръст(т.е. съденето/осъждането/клеветенето) и нечестивите думи(т.и. и злословенето), Ако даруваш на гладния желаното от душата ти, И насищаш наскърбената душа, Тогава светлината ти ще изгрява в тъмнината, И мракът ти ще бъде като пладне; Господ ще те води всякога, Ще насища душата ти в бездъждие, И ще дава сила на костите ти; И ти ще бъдеш като напоявана градина, И като воден извор, чиито води не пресъхват. И родените от тебе ще съградят отдавна запустелите места; Ще възстановиш основите на много поколения; И ще те нарекат Поправител на развалините, Възобновител на места за население. Ако отдръпнеш ногата си в събота(т.е. ако си въздържан в вярата), За да не вършиш своята воля в светия Ми ден(т.е. за да не вършиш верчеки/духовни неправди), И наречеш събота(т.е. вярата) наслада, света на Господа, почитаема, И Го почиташ като не следваш в нея своите си пътища, И не търсиш своето си удоволствие, и не говориш своите си думи(т.е. като не вършиш верчески/духовни неправди), Тогава ще се наслаждаваш в Господа; И Аз ще те направя да яздиш по високите места на земята, И ще те храня в наследството на баща ти Якова; Защото устата Господни изговориха това." Исая 58: 6-14
    Последно редактирано от npp : 02-24-2012 на 08:31

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си