- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 3 НЕЩА КОИТО ОБИЧАШ СЛЕД СЕКС!!!
Кои са 3-те неща които харесвате да правите след секса?
Последно редактирано от gabchety9 : 02-14-2012 на 12:27
Целувка, душ да хапна малко и Next Level
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Обикновено след секс запалват по някоя цигара, след това искат да ги прегърнеш, но само някой, и след това заспиват.
АЗ пък обичам да отида да потичам, да се изкъпя и да легна да спя, но сам.
Вода (бира), цигара и да се гушна в мъжа и да заспя, докато говоря някакви неща...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Да се гушкаме ^^ Обожавам да ме гушкат .. и ям .. и пуша .. и се къпем
Гуш и още секс
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
-гуш
-гуш
-гуш
и заспивам
тваЙ
Hostis Honori Invidia
Прегръщане, вода/бира, цигара, вода/бира, прегръщане (ако разрешите 4то, защото не ми се лишава от цигара или вода ;д - повторение/заспиване)
В тази последователност (3 неща са ;д)
Цигара, вода, още секс (или сън).
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз обичам още доста да я държа в прегръдките си, а тя предпочита да я оставя за да може да заспи.
Още секс...Или прегръдки, душ, нещо сладко, понякога и да остана сама. Не мога да заспя веднага след това обаче.
Прегръдки и целувки
Общ душ
Хапване с по една цигарка после
и айде пак 2ра серия
Цигара, вода, душ/още секс.
Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]
може би да ви се стори странно ама аз обичам да пафна 1 джоинт,да пия някав твърд алкохол (например Коняк или нещо от тоя род) ,и да се изкъпя а ако имам сила след първия се захващам с втори дубъл
Вода
Цигара
Душ
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Зависи с кого, къде..от обстоятелствата. Ама ако ми е много хубаво обичам кратка гуп почивка и после пак![]()
Забележи... малка е да пуши, но не и да прави секс :Д
- да ме прегръща супер силно и да се чувствам мъничка, после да си говорим нещо си и да се смеем и да знам, че съм супер рошава и с размазан грим, но да се чувствам 10 пъти по-секси отколкото когато съм с перфектна коса и идеално гримирана.
- вода и шоколад
- втори дубъл