- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Въпрос към момчетата???
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здрвейте, съфорумници предварително искам да се извиня ако някъде има такива теми нямах време да се ровя по назад.Таа въпросът ми е следният на 17 съм висок съм185 и тежа 65кг.Искам да натрупам и килограми и мускулна маса.От време на време ходя на фитнес,но започна ли на сериозно ще си ходя редовно??? Кажете вашите мнения.Благодаря предварително
не разбрах за какво искаш мнение. вода трябва да пиеш.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
ами как да кача повече килограми и изобщо нужно ли е и след това оформяне на тялото във фитнеса
Ми яж. И да, трябва фитнес. Освен ако не искаш да оформиш щит за плочките. С тва от време на време нищо няма да стане
Мда,можеш сам да избереш и прецениш.
http://www.bb-team.org/hranene/hranitelni-rezhimi
За сериозни резултати - сериозни тренировки и сериозно ядене с разумна почивка. Няма преки пътища.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Маркуч си..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
разбра ли уе, швепс? ядинье, пийнье и много блъсканье
Последно редактирано от ccdesigns : 02-22-2012 на 23:22
ми ко кажа .. тъй от време на мреме ниш няма да стане :ДД давай всеки ден, пръй там плочки , бягай сутрин и може и да стане ..
праи там плочки вика
Има специализирани форуми, в които можеш да получиш доста подробна информация относно хранителен и тренировъчен режим, съобразен с твоята структура..Потърси в гугъл..
Има една тайна, за да качиш много лесно килограми.
Ето я - http://www.youtube.com/watch?v=pf-Vw-HhzPY
Дълъг и слаб( базик ). Щом ходиш на фитнес от време на време, защо не вземеш креатин или гейнър ? Така ще качиш по - бързо мускулна маса, ако искаш да ставаш як, натрупай още 12-3 кила и тогава почни с релефа, сега няма на какво да правиш релеф

За кво са му добавки, ако ходи от време на време? Нека си вкара режима и тренировките в ред, тогава добавки, няма смисъл да си изхвърля тия пари.

"Ще почва", не е същото като "почнал е отдавна и му е време за добавки". Неслучайно се казват добавки, а не основки, защото трябва да са налице качествените хранене,тренировки,почивки и чак тогава можеш да добавиш към добрия хранителен режим. Да потренира известно време, пък после да се насочи към нещо. Той тепърва ще се разхожда с мускулна треска по една седмица и ще си нацелва килограмите на уредите.