- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да ми предложи
На 13 години съм.С момчето което харесвам се познаваме от цяла вечност.Харесвам го от доста време.Казвали са ми,че ме харесва,но той никога не си е признавал.Или поне не го прави сериозно.
Един път в час по история ме покани на среща,но аз му отказах.Държи се много мило с мен,например понякога ме прегръща,нарича ме муци,писи и подобни.Днес бяхме седнали заедно в час и както винаги се дразнехме,като върши часа ме прегърна и каза "И аз те обичам".Но винаги го казва като на шега.Имам предвид,че винаги се смее.
Как да го накарам да ми предложи или поне да ми каже какво чувства към мен.
Но ако ми каже НЕ.В един клас сме и ако ме отреже,няма да смея повече да го погледна в очите.
Имам и още един проблем.Предишното ми гадже не ме оставя на мира,все ходи след мен и супер ме дразни.Макар,че когато ми потрябва винаги съм при него.Връзката ни не беше много сериозна.Но е голям лигльо.Днес си седяхме спокойно,аз,момчето което харесвам беше до мен.И онзи така ми се нахвърли,да ме прегръща,че за малко да ме удуши.Как да го разкарам.Знам,че не е свързано много с темата,но не ми се правеше нова.
значи
първото момче го питай най-добре директно дали тези неща които стават са сериозни или не
а втория му кажи да се разкара и ако не стане направи нещо за да те намрази
пс вариятна за втория не ти препоръчвам само в краен случай го прави
Не искаш да излезете на среща, но искаш да "ходите"? Обясни ми логиката.
Тогава отказах,защото ме покани на откриването на една историческа книга в музея.Не бих отказала,ако беше на някое по забавно място.