.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Има ли право контрола в градски транспорт да прави това

Ок вчера като пътувах с автобус общо 14 контрола ми се качиха през цялото пътуване затова като накрая се качиха 3ма се ядосах яко и реших да се заяда и почнах да им се правя на чужденец и накрая им показах карта която си беше редовна и заредена за 3 месеца но те казаха че ще ме свалят при куките за да ми пишат акт за неуважение или гавра както казаха а аз се опитах да слезна но не ми дадоха да слезна свинете което беше напълно незаконно и дори 1ната свиня не ми връщаше картата и така оная ми писа акт при куките върна ми картата но не ми го даде и си тръгна.И така питам има ли право да ми пише акт затова или да ми блокират картат (но незнам дали са я блокирали)

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    ето заради такива случаи съм гратис вече цяла година :д ... хващали са ме само 2 пъти, в които минавах само с един злобен поглед от страна на контрольора и си слизах.. хубавото е, че обичам да ходя пеша, и че вече знам графика на контролата по моя път :д
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Цитирай Първоначално написано от thegreenzombie Виж мнението
    ето заради такива случаи съм гратис вече цяла година :д ... хващали са ме само 2 пъти, в които минавах само с един злобен поглед от страна на контрольора и си слизах.. хубавото е, че обичам да ходя пеша, и че вече знам графика на контролата по моя път :д
    Демек да или не ако оная свиня ми е блокирала картата ще я намеря и ще я смеля сганта мръсна

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Винаги ги има такива. Не мисля, че се е стигнало до блокиране на картата.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на reperw
    може да откажеш да ти пишат акт тогава ти пишат фиш ,поне така е при КАТ незнам колко ти помага това
    иначееееее и аз имам карта обаче ако нямам казвам,че нямам пари нямам лична карта и така

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от thedude1994 Виж мнението
    накрая се качиха 3ма се ядосах яко и реших да се заяда
    Ахам... Нещо друго?

Мега фен
    Затова най-удачното решение е използването на кондуктори от транспортните оператори! Гратисчиите намаляват на 99,5%

Мега фен Аватара на thegreenzombie
    Град
    On The Wall xDD
    Цитирай Първоначално написано от Lucho Виж мнението
    Затова най-удачното решение е използването на кондуктори от транспортните оператори! Гратисчиите намаляват на 99,5%
    йепп.. за мен има цели 0,5 % ..
    fear4o <--- май bro' xDD
    darkPaladin <--- *миг, мииг*

So what we get drunk
    So what we smoke weed
    We’re just having fun
    We don’t care who sees
    So what we go out
    That’s how its supposed to be
    Living young and wild and free

Ако си от Бургас е напълно възможно, но едвали чак да ти блокират картата

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Шефе,просто.Запиши на джисиема номера на компанията (ако е частна,или на общинарите),помниш името от значката и се оплакваш.Последния път кгоат озаядлив кондуктор/контрола ме свали си видя снимката във популярен градски вестник и после се подмазва и ме пуска гратис сума ти време.Постъпи цивилизовано,номер на рейс/трамвай,име,час,оплакване... хората там не са изроди,ще го смъмрят най малкото.А и да,донякъде сам си си виновен че се правиш на интересен.
    Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Бой по тия мишоции бе, като видят тумба мангали в рейса директно слизат, но веднага се правят на интересни ако си сам. Досега са ме глобявали само един път и то платих половината с един приятел, но това беше защото адски мн бързахме и не можех се занимавам с тия утрепки. Директно си слизаш и си тръгваш като пич, пък да си те гледат колкото искат

Голям фен Аватара на ZeroPoinT
    затова и аз съм гратис
    Плюс това ако са частна фирма както е в София нямат законно право дате свалят без полицията да е до тях нон стоп
    Освен това никога не им давайте документ за самоличност и сте с една крачка по близо до щастливият край

povedenieto ti e kraino prosta6ko i nevuzpitano. kakvo pe4eli6 kato demonstrira6 neuva4enie kam kontrolorite?
    ako nqkoi den 6efat ti postavi zada4a i ne ti haresa , i s nego li 6te se zaqde6 i 6te se pravi6 na 4ujdenec? prosto 6te izleti6 s 200 ot firmata i s osnovanie da se popravi6.
    za pravopisnite gre6ki da ne govoriq.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си