- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо някои момичета си режат вените?
Познавам някои момичета които си режат вените. Аз не ги разбирам, удоволствие ли им доставя... според мене повечето го правят за да се правят на интересни...
Ако някои е запознат с тия проблеми да пише![]()
Всеки си има причини ... Някои се депресират и решават ,че така ще си решат проблемите ... Но що се отнася за БГ тази мода поне според мен вече премина ... не е актуално сега да си режеш вените по модерно е да се надрусаш с един куп хапчета като екстази и др. към които ужж няма да се пристрастиш .. А да не говорим за тревата ...
Така ,че драги ми младежо тази тема е по тъпа и от слонски задник ... Не можеш ли сам да се досетиш защо може някой да си среже вените ... ???
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Щото са прости и слаби психически.
Welcome to the Jungle...
Докато не се срешнах с такова момиче, и аз ги мислех за слаби. Само дето някои са толкова силни психически, че ме садват. Научих много от нея, бих казала, че малко си приличаме.
Причините за самонараняването са много, основно комплекси. Лошото е, че малко хора обръщат внимание на такива хора.
Някои от тях, не всички. При някои са комплекси, при други лигавщина, трети избиват нерви. Нямат нищо общо двете описания.
И всичките изброени са признаци на психическа слабост...
Възможно е... Ако ножът не е бил добре наточен, се иска бая упоритост и силна воля, за да си пререже вените...
Предпочитам лъжица ако някой ден го направя това. Пластмасова.
С пластмасово ножче от кебабчетата на Кауфланд ще е истинско изпитание...
Имам една такава приятелка - не ги реже наистина, само се одрасква и вече голямата "пичка"![]()
За мен това, ако не е инцидентен случай, изисква помощ... квалифицирана най-добре, защото според мен това е следствие от проблем, а не самият проблем.
Аз съм толерантен, бе! Знаеш ли що цигани и педали съм спасил?!