- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За всички които ги е '' страх '' или не могат да се престрашат..
мен пък изобщо не ме беше .. "страх" .. а съм на 12![]()
темата да стане важна !![]()
ай ся секи го е страх/срам поне малко в различен етап от живота....
Печелите по вафла
Искам да питам нещоами вече от доста време виждам едно момиче в маршрудката като патувам и искам да я заговоря само че не е проблема че ме е срам или нещо такова просто тя слуша музика на слушалки и някакси незнам какво да направя и как да подходя
Не ми се прави тема за този въпрос затова реших да пиша тук о.О
Пфу, не знам, това да сънуваш постоянно един и същ човек ми е странно, дори го мисля за невъзможно...
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Отиваш, дръпваш едната слушалка и казваш "Ей, чувам ти музиката дори през моите слушалки" и се усмихваш. Вероятно ще се извини и ще понечи пак да си сложи слушалката. Тогава кажи нещо от сорта на "Коя беше тая песен, впрочем, готина е..". Заговорете се. Нататък е лесно.
^ Да, или сядаш до нея взимаш й слушалката и си я слагаш и казваш "Мн яка песен" или от сорта.. и почвате да си лафите.
Първоначално написано от antifashionshit
Благодаря за идеите"djipsito,PinkPan7her,nIkEnCeTy_bE" ^.^
Или и взимаш слушалките и си тръгваш. Ако ти доведе полиция, може да питаш "Абе коя беше тая песен"
Всъщност понякога е по-добре да си замълчиш.
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче