.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Exclamation Как да върви всичко гладко м/у нас?

Проблема м/у нас е че постоянно се караме, дори и за най-малкото.Проблемите идват, от това че той ме ревнува много, твърди че не ме обича, но се дразни когато някое момче ме заговори или си направя снимка с някой съученик.
    Пример за неговата ревност е когато си тръгнах от една дискотека, а на вън беше студено и не исках да си хода пече, затова едно момче,което не познавам много добре ни закара до блока на приятелката ми.На другия ден аз му казах за въпросното момче и той полудя и то пред всички.И така през целия ден се закачаше с едно момиче, което ми е отвратително.Не знам, не искам да се караме, но как да си мълча когато нещо ме дразни в държанието му?
    Иска да е с мен и аз искам да съм с него, досега не сме късали, колкото и да сме се карали и подминавали, като пътни знаци, но като иска сериозна връзка трябва да има очи само за мен, каквото и да е станало.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Това вашето са лапешки истории. Ако искате нещата да вървят сядате и разговаряте като големи хора.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Голям фен
    Град
    софия
    Говорете..., като усетиш че нещо не е наред, питай, ако казва, че няма нищо, бъди настоятелна...!!!
    Макар, че вие жените имате много готиния навик да казвате, че всичко е наред и като дойде края, вече пред свършен факт заявявате - ти не забелязваше ..........

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    Както разбрах е доста ревнив и мисли, че ще те изпусне .. ако ти го уважаваш-сподели с него, че не трябва да се държи така ако вече продължава да си мрънка-търси проблема в него и заедно се опитайте да го фиксирате

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    По-добре го зарежи и си хвани мъж на място, каква е тая ревност да не сме в 3ти клас - това си е мое и никой не може да го пипа?

наистина е по - добре да го зарежеш
    ако е мъж (момче ) на място ще седне да поговори с теб за да си изясните отношенията
    как така ще флиртува с друга след като е с теб?????

Седнахме и поговорихме и стигнахме до истината, че той се дразнел от начина ми на държание понякога, и вниманието което са ми обръщали неговите приятели, а те наистина много ме харесват, но само защото съм забавна и мога да разбера шегите им , както и да им ги върна. Другото, което изяснихме че е когато ме виждал да си говоря с друго момче той избирал лесния начин да ми го върне, а именно да се закача с друго момиче.
    Сега поне всичко е наред, но поне засега.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Е той какво очаква, като сте в компания само с него ли да разговаряш? Е то хубаво, на теб ти няма доверие, то е ясно, ама поне на приятелите си да има... И ти прави на пук на всичкото отгоре, я го стягай малко тоя пикльо!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

хахах сега пак сме на нокти...пак почна да ми прави на пук, защото имах смелостта да му покажа че и дори и да бъде с друга зад гърба ми, мен не ме интересува...

anonymous708973
    Guest
    Това не е смелост, а глупост.
    Като не ти пука, не бъди с него.

Това не е вярно, просто той си мисли че аз съм като кученце, и дори да ми изневери пак ще съм с него.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Е ти си му кученце.. от доста време.

Туй вашето е мерене на пишки. Не е връзка, не е и любов. "Ти правиш така, мен не ме кефи, ся за да ти е гадно ще видиш че аз мога пък иначе." Като куче и коте. Порастете малко.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Намажи го това между вас с някав лубрикант и всичко ще въри гладко

Успех
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Мега фен Аватара на Chacho
    Кво означава да не ти пука, че е с друга зад гърба ти. Пусни го цял град да наебе и да не ти пука. Нека се снима и приказва с момичета, не да се задява. Имай си мярка, какво му даваш да те унижава като хем ти държи сметка, хем прави квот си иска, хем ти отмъщава.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от supernatural96 Виж мнението
    Това не е вярно, просто той си мисли че аз съм като кученце, и дори да ми изневери пак ще съм с него.
    Ми, да ти кажа, право е момчето. Ти какво мислиш, че му казваш с маниера си на не-пукане?

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Защо ли ми приличаш на мазохистична кифла,каквато може би си и във всъщност.Не знам ,според мен доста отдавна му лижеш задника (с извинение),но и ти не оставаш по-назад.Явно обичаш да получваш внимание,не ти и пречи ако това би подразнило приятелят ти,провокирала си го и то е ясно,но за какво аджеба му "показваш" как не ти пука за него ,значи не го обичаш.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от balu4ka Виж мнението
    Защо ли ми приличаш на мазохистична кифла,каквато може би си и във всъщност.Не знам ,според мен доста отдавна му лижеш задника (с извинение),но и ти не оставаш по-назад.Явно обичаш да получваш внимание,не ти и пречи ако това би подразнило приятелят ти,провокирала си го и то е ясно,но за какво аджеба му "показваш" как не ти пука за него ,значи не го обичаш.

+11111111111111111111111
    Requiem for a dream <3

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Като те гледам си 96,така че спокойно,след време ще ги разбереш тия неща

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си