.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Кой е крив и кой е прав?

Малко объркана история с много мнения, искам да чуя и вашето.

Тренирам волейбол, в отбора има 2 възрастни (30-35 год), 2 сравнително млади (25г) и другите сме още ученички. Аз съм на 17. Винаги имало проблеми между млади и възрастни, но до сега всичко е ставало зад гърба, никога не сме имали проблеми.

Вторник преди тренировката двете възрастни решиха да отворят една бутилка вино и да изпият преди тренировката заедно с 25 годишните. Аз отказах и бях единствената която ги видя. Отначало не исках да го казвам на треньора с който се разбирам повече от прекрасно но не можех да го лъжа. Казах му. Петък на тренировката той им каза че е разбрал при което най-дъртите решиха да се цупят на тренировката, след което се скараха с треньора и той има каза да си тръгват. Вчера сутринта влизам във фейсбук и виждам публикация на една от стените "Само да я видя ще и размажа главата на тази хлапачка. Не разбирам защо го е направила. Чудя се как изобщо спи вечер." Нищо не й отговорих, само натиснах Харесвам. Не знам дали ще продължат да идват на тренировките.

Аз не се чувствам виновна. Може би не е трябвало да го казвам на треньора зад гърба им, но станалото станало. С 25 годишните си говорихме лице в лице а не "фейс във фейс" хах. Разбрахме се, извинихме се една на друга. Онази казва че съм хлапачка, но дори и да е така аз съм само на 17 имам право да греша. Но да си решаваш проблемите във фейсбук, пред всички според мен е повече от незряло. Вие как мислите?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ами по принцип не е хубаво да се месиш, смисъл видяла си хубаво, те като възрастни ще кажат на треньора, или ще скрият. Те си решават. То се отразява на играта и т.н рано или късно се разбира. Нормално е да ти се сопнат, да ти се заканят и да се ядосат, защото ти в правото на никоя отиваш и се месиш. Излиза, че си някаква клюкарка и един вид показваш отношение. Пък дали те ще идват повече, те си решават. Не мисля, че си един вид виновна, просто си решила да кажеш истината.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Повече от фен
    каквоооооо

anonymous708973
    Guest
    Хора на по 30-35 години пишат подобни неща?!
    Не знам дали е смешно или тъжно.

Повече от фен Аватара на antineutral
    Афектирани са, както понякога се случва с човек, когато му забият кол в г**а. Ти как мислиш - кой е крив и прав - тоя който се е навел или тоя който е забил кола? Иначе за хора на тази възраст поведението им е много незряло и това се подсилва от факта, че мислят как някаква 17-годишна хлапачка ги цака. И това ги вбесява, но вместо да останат на положение, те самите падат на нивото на 17-годишно момиче. Така че в случая за теб е по-простима грешката, тъй като разполагаш с разликата от 15-20 години(помежду ви), да я отработиш, да се научиш да се справиш с нея. Но ако на тях им трябват също толкова да я научат, цял живот ще си останат деца.

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Ти си кривата те са правите
    съгласна съм с мнението на nIkEnCeTy_bE

Мега фен Аватара на strawberry88
    Не трябвало да казваш на треньора според мен.

Тъпо е от твоя страна да ги изпортиш така гадно. Аз също бих ти била ядосана. От тяхна страна пък е страшно тъпо да пишат такива глупости във фейса. Според мен няма невинни.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ама на мене все по-често ми се случва разни нахакани момичета да ми пишат по фейса разни заплахи и глупости (честно мене изобщо не ме интересуват в крайна сметка и те не са перфектни обаче много обичат да критикуват другите и да ги изкарват лошите) вместо да дойдат да се разберем(без бой и простотии аз не бих ударила никого за нещо подобно) и да ми кажат всичко в лицето вместо да ми говорят зад гърба след като нищо не знаят и си правят погрешни изводи

по темата
    не е трябвало да казваш на треньора макар че ако се повтори няколко пъти ей така да пият преди тренировката и това да им пречи по-добре щеше да е тогава да кажеш
    а това с фейса е малко детинско честно да кажа

не съм чела коментарите над мене но съм сигурна че са подобни

Мега фен Аватара на Chacho
    Как да не казва на треньора, вие спортували ли сте? В нашата зала ядеха бой такива. Бахти кретените, като са дошли да тренират, да тренират, има си други места за пиене. Тва съсипва играта на всички, не е нещо, което ги касае само тях. Като почнат да ти пречат, разбира се, че ще кажеш, щото не искаш да губиш своето време там. На 15-16 не са оправдани, камо ли на 30-35 години. Келеши тъпи. Заслужават да ги изгонят. Да не говорим колко са жалки да заплашват младо МОМИЧЕ. Деба и пикльовците недорасли!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Как да не казва на треньора, вие спортували ли сте? В нашата зала ядеха бой такива. Бахти кретените, като са дошли да тренират, да тренират, има си други места за пиене. Тва съсипва играта на всички, не е нещо, което ги касае само тях. Като почнат да ти пречат, разбира се, че ще кажеш, щото не искаш да губиш своето време там. На 15-16 не са оправдани, камо ли на 30-35 години. Келеши тъпи. Заслужават да ги изгонят. Да не говорим колко са жалки да заплашват младо МОМИЧЕ. Деба и пикльовците недорасли!
    еха Chacho уцели десетката :д

Правилно си постъпила Не може заради някакви 4-5 човека алкохолици играта на отбора да се разваля и вие да страдате заради техните тъпи грешки. Като са толкова големи пияница да отиват в бара да се наливат, а не в залата да тренират... Колкото до това със Фейсбука .. Въъй не ;х Тия толкова ли са изостанали, че да пишат такива неща? Ей заради такива ПРОСТАЦИ България се намира на това дередже.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си