.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

незнам какво ми е

Преди известно време имах доста интимни отношения с най-добрата ми приятелка и най - вече ме интересува това дали съм лисбийка щом това доста ми хареса и искам пак да се повтори и доста често сънувам разни неща с нея ? и да кажа аз съм момиче на 18

Голям фен Аватара на stambelan
    Не знам се пише разделено за разлика от неграмотен.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Какъв е смисъла да умуваш и да си лепиш етикети? Ако ти харесва, бъди с нея и толкова.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Какъв е смисъла да умуваш и да си лепиш етикети? Ако ти харесва, бъди с нея и толкова.
    Абсолютно. Важното е да ти е хубаво.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Бъди универсален войник Имам предвид - БИ .
    Пък какво ти пука,всеки има свобода,бъди каквато искаш.
    maDamn

еми да но тя си има гадже и т.н пък и аз си харесвам момчета по принцип и не знам защо се чуствам така .. пък и сме приятелки от страшно много време и според вас трябва ли да и кажа как се чуствам или това може да развали приятелството ни ?

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не си сигурна в чувствата си , може би е просто моменто състояние. По-добре не бързай ,почакай , защото и не е сигурно и тя как ще реагира. Вие се познавате най-добре и няа как да си кажем какво ще стане ,ако и кажеш. оже би е подобре да изчакаш.
    maDamn

добре мерси много (bow) дано да е нещо моментно защото ми е много странно сигурна съм че си харесвам момчета ..

Аз също съм си разменяла ласки с моя приятелка и се чувствах по същия начин като теб. Така беше няколко месеца, но после всичко отмина.

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Не си сигурна в чувствата си , може би е просто моменто състояние. По-добре не бързай ,почакай , защото и не е сигурно и тя как ще реагира. Вие се познавате най-добре и няа как да си кажем какво ще стане ,ако и кажеш. оже би е подобре да изчакаш.
    Tочно!!/10 букви/

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Нищо ти няма. Било ви е хубаво, след тва преживяване я чувстваш още по-близка и е възможно да си хлътнала. Въпросът е колко сериозно. Щом те привличат момчета явно не си лесбийка, но в пубертета стават кви ли не въртележки. Ясно, че в момента си бомба от емоции, но трябва да бъдеш търпелива и нещата сами ще се изяснят.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си