- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Музика ..Вашето мнение относно този клип ! :D .
http://www.youtube.com/watch?v=6OIIF-s3HV4
Какво мислите?
Защо в този раздел? Има какво да се желае още.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Мерси... Знам че има все пак е импровизация ! и не можеш да усмислиш на време всичко което ти идва да изсвириш .. единственото което знаеш е тоналността .. всичко друго е на момента .. мерси иначе
Въобще не разбирам от това, ама много грубо ми изглежда натискането ви на клaвишите. О.о Kато ги гледам по филмите какви са нежни и сравнявам с вас...![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Много добре .... на мен клипа доста ми хареса. Добра импровизация наистина. И още нещо според мен не е лесно да свират двама човека па пияно ,защото синхрона е много важен. Добра работа момичетааа... продължавайте искам да видя още някоя ваша импровизация :P
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Мерси! Понеже скоро го изработихме .. има още един клип в колонката от дясно, но той не е толкова добър нa Hit the road jack ... има и там дето свиря на флейта .. но по- добре не ги гледайте . ще направим и още .. ще ги пусна !![]()
![]()
русата къдрава коса е момче
![]()
![]()
![]()
Последно редактирано от ivzzi : 02-26-2012 на 09:41