.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Smile Кажете някой ФИЛМ !!! :))

Кажете някой филм които ви е харесал много и го препоръчвате за гледане. Мерси Предварително )) !!!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Какъв жанр? Уточни. Филми бол.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

ем... няма значение стига да е хубав на вас да ви е харесал и впечатлил ... за жанра по добре да не са някакви драми..

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е те повечето, които са ме впечатлили са драми. Бодигардът? Тези от рода на Бързи и яростни и Never back down, сигурно си ги гледал. Hachiko - ама тя е пълната драма. Beastly, Kidulthood and Adulthood (заслужава си). Тези от рода на Гладиатор, Терминатор, Армагедон сигурно си ги гледал. Cruel Intentions, The Godfather... Оф, много така ти ги наблъсках, ама хич не ме улесняваш. Каквото се сетих, това написах.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

От изброените 5-6 съм гледал другите сега ще ги проверя..Благодаря все пак :P

The Island.

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    Стъпки в пясъка...само дето си пада малко драма....

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Children of men
    War horse
    The Shawshank redemption
    Click
    Law abiding citizen
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми