- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кажете някой ФИЛМ !!! :))
Кажете някой филм които ви е харесал много и го препоръчвате за гледане. Мерси Предварително)) !!!
Какъв жанр? Уточни. Филми бол.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ем... няма значение стига да е хубав на вас да ви е харесал и впечатлил ... за жанра по добре да не са някакви драми..![]()
Е те повечето, които са ме впечатлили са драми. Бодигардът? Тези от рода на Бързи и яростни и Never back down, сигурно си ги гледал. Hachiko - ама тя е пълната драма. Beastly, Kidulthood and Adulthood (заслужава си). Тези от рода на Гладиатор, Терминатор, Армагедон сигурно си ги гледал. Cruel Intentions, The Godfather... Оф, много така ти ги наблъсках, ама хич не ме улесняваш. Каквото се сетих, това написах.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
От изброените 5-6 съм гледал другите сега ще ги проверя..Благодаря все пак :P
Стъпки в пясъка...само дето си пада малко драма....
Children of men
War horse
The Shawshank redemption
Click
Law abiding citizen
nigga stole my bike