- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво бихте си купили с 2 лв?
Корни с шоколад и 3 в 1 или 100гр сурови бадеми
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Kit-kat и сок![]()
Аз два дена мога да изкарам с 2 лева в училище, в 1-вия и 2-рия ден взимам по един хотдог и айрян, които ми се връзват левче общо.
човек ще реши, че гладни ни държат вкъщи ;д
но, да, food <3
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
По принцип ако искам да се наям с 2 лева, ще отида на студентски столА иначе с 2 лева най-вероятно (ако не съм гладна) ще си купя биричка или вода или някакъв сок, че много обичам да се наливам
![]()
^ При нас пиците са си 1,30![]()
Иначе доста неща могат да си се купят. Нещо за ядене, най - вероятно. Иначе може просто да си ги спестяваш![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Цигара, кафе, лист и химикалка. Въображението е безплатно.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
точно в момента нещо за ядене или айрян/сода.
Welcome to the Jungle...
обеци, герданче, значки, лакове, гривнички, пръстенчета.. много неща можеш да си вземеш за 2 лв.. или просто да ги прибереш в касичката и така няколко дни подред... и ето ти 10 кинта ^_^
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Амиииии,не знам аз обикновенно си купувам две сокчета и един малък дюнер(четвърти клас съм все пак)
E...... цял тостер няма да можеш да си купиш,но 1 тост може. ;Р
Иначе се сещам за неща за 2 и 50 - една игра в делничен ден боулинг в Скай сити,или бисквити милка. ;д
Иначе за 2 лв - шоколад милка или фъстъци и вода например. ;р Може и сладолед делта или пък Рафи 1 топка ;дд
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
с 2 лева мога да си купя много неща, дъвки, сладолед, понякога можеш да си купиш и дреха ама това от магазин втора употреба иначе може мн неща да се купят
Списание (10 букви).
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
ще си купя 1 чипс от тия с парите дет са и от там ще спечеля 20 лв.с 20те лева ще си купя още чипсове и от всеки от тях ще зема пари и така докато не сабера пари за билет до вегас и малко джобни.Във Вегас ще си умножа парите 148972149756243 пъти и след тва ще купя гугъл,youtube,microsoft,facebook,mtv после ще ги продам на двойно по голяма цена и ще купя земята и марс и после циганите педерасите педофилите сектантите и др такива ще ги пратя на марс а ние ще си праем кефа ;д
Последно редактирано от cellardoor : 04-02-2012 на 09:29
С два лева бих си взела дюнер или вода. Според зависи дали съм жадна или гладна..![]()