.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: ПОМОЩЩЩЩЩ

Unhappy ПОМОЩЩЩЩЩ

Здравейте пак съм аз ;д .. Дойде ми на 23 както трбваше.,отначало много ме боляха яйчниците,течеше ми много[което за мен е нормално].Днес ми е 3ти ден..и забелязах че изобщо не ми е текло..избърсах се и нямаше никаква кръв..Спряло ми е ? Какво да правя?Правих си 2 теста и 2та бяха отрицателни..НА какво може да се дължи това?Болят ме яйчниците но нищо няма..

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    на стрес, промяна на климата, антибиотици/други хапчета и пр.
    отиди на гинеколог за всеки случай
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    на стрес, промяна на климата, антибиотици/други хапчета и пр.
    отиди на гинеколог за всеки случай
    нда, ако те притеснява цветната бременност- тя се отчита от тестовете,така че споко. Иди на лекар за всеки случай.
    maDamn

ОФ хора много се притеснявам..

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Като ТОЛКОВА много се притесняваш, отиди на гинеколог. 50 теми пусна, но отговорът си остава един и същ - има много причини, ние не сме гинеколози, затова звънкаи и отивай.

Какво очакваш да ти кажем? Че нищо ти няма, че ще ти мине, да те успокоим, един вид сме тук за морална подкрепа?

Ей сега ходих да пишкам имах кръв,но не толкова мн..а на мен по принцип ми върви по 5 дни..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Какво очакваш да ти кажем? Че нищо ти няма, че ще ти мине, да те успокоим, един вид сме тук за морална подкрепа?
    Повечето, които пускат теми тук, очакват това. Изненадана ли си?
    Welcome to the Jungle...

Виж кво като няма кво да кажеш по темата не пиши

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Повечето, които пускат теми тук, очакват това. Изненадана ли си?
    Не. Но е доста тъпо, при положение, че на никoй от потребителите не му пука какъв проблем този или онзи има.

Ааа, а сега ще ми пращаш намигващи емотиконки, докато се припокрия толкова си елементарна. И, междудругото, пиша защото изказах мнение: крещиш за гинеколог. Той със сигурност ще ти каже какво ти е, вместо ние да гадаем през стъклата на компютрите си.

Ами като на никой му не пука закакво го има то сайт тогава????
    Последно редактирано от lqlq_ : 02-26-2012 на 11:13

Град
    София, България
    За да казват очевидното. Никoй не те познава, никoй не знае коя си. На никoй не му пука и никoй не иска някой да му реве на рамото, докато той/тя му подава кърпичка, за да си избърше сополите. Което няма как да стане, защото това е интернет. Но схващаш идеята ми.
    Пак повтарям - ако наистина толкова много се притесняваш, и имаш болки в яйчниците, отиди да посетиш гинеколог.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Бях ти отговорила на подобен въпрос, закакво сме ние тук ,той горе долу се припокрива с това,какво представлява форума.
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    ТАКИВА КАТО НАС ТРЯБВА ДА ИМА ВЪВ ФОРУМИТЕ,ЗА ДА КАЗВАТ НА ТАКИВА КАТО ВАС КАК ДА СЕ ПАЗЯТ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕТЕ САМИЧКИ И ПУСКАТЕ МАЛОУМИ ТЕМИ! КАПИШ , sweetie?!
    maDamn

Град
    София, България
    ^Перфектно казано, с перфектен завършек и обръщение.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Нормално е след 3тият ден кръвотечението да намалее, при всяка жена е така. А ако толкова си притеснена иди на гинеколог.

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Нормално е след 3тият ден кръвотечението да намалее, при всяка жена е така. А ако толкова си притеснена иди на гинеколог.
    Не при всяка жена е така, нека не правим такива обобщения.

Авторке, да ти е минавало през акъла, че това е цикъл, не е математическа формула и няма месец с месец да са едно към едно ? Наистина ли до сега никога не ти се е случвало, менструацията да ти премине по малко по-различен начин от предния месец например? Примерно мен единия месец може да ме боли адски много, да повръщам, да лежа, да тече обилно, но следващия е по-леко, понякога имам силни ПМС-и, понякога не... и т.н.

И както вече казаха, ако мислиш, че имаш някакъв проблем - решението е гинеколог. Няма нищо срамно, страшно, нередно в посещенията на гинеколог. Като имате акъл да водите полов живот ( да не се изразя така, както ми се искаше ), ще си носите и съответните отговорности

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си