.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Unhappy Не искам да съм сама

Аз съм на 16 и от доста време се опитвам да си намеря гадже. До сега не съм имала (като изключим гаджетата в детската градина). Според мен проблемът ми е че съм леко необщителна. Искам да си намеря повече приятели обаче нещо не става. Понякога наистина имам чувството че ако продължавам така ще си остана стара мома. Просто искам и аз да усетя какво е любовта и първата целувка. Ако имате някакви идеи какво мога да направя пишете, защото съм много много отчаяна.

Мега фен Аватара на babity
    Оффф, предлагам ти да си седнеш над уроците. На 16 разсъждавах точно като теб и ако знаеш сега колко ми е зле, че съм си похабила времето в простотии... Сега си малка за да ме разбереш, но докато не се почувстваш напълно самодостатъчна, няма любов която да може да те накара да се почувстваш добре.

Зарежи тези глупости,точно заради тези мисли всички на твоята възраст стават к**ви. Измисли си някакво хоби,което да ти е кеф да го правиш,излизай,чети книги.Излизай с приятели и все ще си намериш някой,с който да си допадате,а и защо са ти приятели,ако няма да са ти истински. За гадже има време,едва сега започва живота ти.Ако се депресираш от това,че нямаш гадже си пусни един романтичен филм и ще ти дойде настроението.

Супер фен Аватара на paradosou
    Вкопчила си се в идеята за гадже и тва те спъва жестоко.
    Преди да почнеш връзка, за да е качествена, трябва да се чувстваш ок сама със себе си.
    Някъде ми беше попаднало и е супер вярно - ако постоянно удряш на камък, можеш или да си снижиш стандартите, или да увеличиш стандартите в себе си. Познай кое е силната карта.

Ако искаш да си имаш приятели .. можеш да си намериш много бързо .. само трябва да си отвориш краката другото е елсна работа .. за любовта .. ако толкова бързаш единственото което ще получиш от любовта е разбито сърце ии .. нещо друго остави всичко да стане от само себе си ..няма да съжаляваш.. а ако не издържаш вече .. направи това най-отгоре!
    Не съм перфектен но си струвам!

anonymous708973
    Guest
    Вкопчила си се в идеята за връзка и ще ти кажа какво ще стане - ще намериш някого, когото харесваш, ще тръгнеш с него и връзката ще е пълна пародия, защото ще изпитваш постоянната нужда да му се доказваш. Един от вариантите. Има още много.

Супер фен Аватара на cigarettekisses
    Нямаш друг избор освен да излизаш навън,да се запознаеш с нови хора,да се сприятелиш с тях.
    Някой ден ще срещнеш някой,към когото проявяваш интерес и надявам се оттам нататък да знаеш какво да правиш.
    Последно редактирано от cigarettekisses : 02-27-2012 на 12:46
    'Don't be afraid of death;
    be afraid of unlived life.
    You don't have to live forever,
    You just have to live.'

Не си превръщай желанието да имаш гадже във фикс идея. Аз съм на 19 и съм си нямала гадже (имам предвид сериозна връзка, не че не си общувам и спя с момчета) защото не съм намерила правилния, който ме заслужава. Има време за всичко.
    А това, че не си общителна.. еми пробвай да си намериш компания, приятели... то не може само хората да те търсят, ти също трябва да проявиш интерес.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Ама ти си се сдухала бе... като си необщителна, стани общителна, напрегни си крехката психика и изваяй от себе си човек, какъвто искаш да бъдеш. Щом имаш желание всичко е възможно, от опит ти го казвам
    Спри да се оплакваш по форуми ами помисли какво не ти е наред и го поправи.

Мега фен Аватара на Hilary_
    хаха стара мома вика ..
    Момичееееее седи си на дупето, всичко идва с времето си. За къде бързаш?

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    how's that even possible?
    аз съм 95 и съм на 16 , ти си 96 и си на 16 :О

как и да е, стой мирна, има време за всичко
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    А това, че не си общителна.. еми пробвай да си намериш компания, приятели... то не може само хората да те търсят, ти също трябва да проявиш интерес.
    Дам, не може всичко на тава да ти дават. Както казаха горе - иди да те отворят, като компот и ще ти мине мерака. Или си гледай по-важните работи. Каква стара мома на 16, ма?

Самотата е толкова хубаво нещо... тя е добър приятел, когато си в нужда.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението

Моме, родена е през Януари/Февуари. Демек, вече е навършила 16 за тази година, докато ти ще навършиш 17 по-късно същата година.

По темата: не бързай. Вманиачила си се по тази тема и затова толкова черно ти изглеждат нещата, а пък ти си толкова тъжна. Всичко с времето си.

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението

Както ти тази година ще станеш на 17, така тя вече е станала на 16.

Иначе съм съгласна с предните мнения.
    На сила хубост не става.
    Щом не си харесваш някое определено момче,а харесваш самата идея за връзка и затова го искаш, наистина е много вероятно да си останеш стара мома.

А, ако наистина се опитваш да се сприятеляваш с разни хора, а те не се усещат/не ти отвръщат значи няма как да очакваш от тях да са подходяща среда за теб и трябва да се преориентираш към друг(и).

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Браво хора, толкова й помогнахте, че сега ще стане и по-необщителна (y)

Не знам...и аз имах същия проблем преди известно време и дори не усетих какво толкова направих, за да го преодолея

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Еми и аз съм сама, но не е дошъл краят на света..просто не го мисли, не го търси.Всичко ще си се случи след време ти самичка щ есе справиш с проблемите си..ще видиш
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Ще си намериш и някой те чака в Румъния не забравяй !!!! Той много те обича!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си