.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Мега фен Аватара на Hilary_
    Против съм и винаги съм била (дори, когато аз бях на толкова).
    Няма да изпадам в подробни разяснения защо мисля така - просто не ми се спори на тази тема с никой. (вече)

Фен
    Град
    Sofia
    Прав си, че от биологична гледна точка е нормално да се пращиш на 12 или някъде там. Но( няколко са):
    1) Съзряването (половото)става от все по-ранна възраст вследствие на начина и средата на живот на модерния човек и това малко затруднява отговора на въпроса ти. Преди години съзряването (половото) е ставало по-късно и по-простия начин на живот е правел малко по-ранната бременност нещо нормално. Виж Дервишово семе" примерно... А сега е немислимо на 14 да имаш дете, защото е все едно ваще да имат още едно. Не можеш да се грижиш за него пълноценно, ама хич, ама никак.
    2) При условие, че са добре осведомени и знаят какво правят, и са рядко умни, отговорни и психически зрели деца, чукането в тая възраст няма да има никакви последици върху физиологията им и ще е просто удоволствие. Но само дотам. При ранен секс се получават сума ти комплекси и емоционални изкривявания, които аз, като не-психолог, не мога да ти изредя Евентуално нещата споменавани по-горе за воденето за носа, за депресиите "щото той иска само да ме чука, пък аз искам да се разхождаме в парка и като ме мине вече забравя кво-що, става и си заминава", самочувствието до небето щото си вървежен и те такива неща...
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си