- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 2ра смяна.. голямата мъка ;(
Не нареждай, без да знаеш. Слушам изключително много в час, затова и вкъщи рядко отварям, но преди контролни изяждам дяловете с корицата. Не знам каква гимназия си завършил, ама в моята ни гонят като ненормални, имам 1 куп извънкласни дейности, СИП и курс по английски.
Да знаеш, наскоро писаха във вестника за една такава - абитуриентка, която от 1-ви до 12-ти клас не е имала нищо по-различно от 6 по всички предмети, с изключение - някаква 5-ца в долните класове. Но в статията надлежно се споменаваха и имената на нейните родители.
Обаче, студени сълзи, не споменаваш едно нещо - всичко зависи от училището в което си учил. Факт е, че в едни училища е постоянен купон, никой нищо не прави и само да покажеш минимална заинтересованост и присъствие в часовете и веднага отиваш на 6,00. Но в други училища само с присъствие нищо не става. Затова е относително на кой колко му е купон.
@Пантерата - така е, права си (о, боже, за 2 години в този форум за сефте моето и твоето мнение да се доближават по някакъв минимален начин), но все пак СИП-ът си е СИП - т.е. свободоизбираем (или поне така трябва да бъде, ти ще кажеш дали е наложен или си е реално свободно избираем), курса по английски си е напълно свободен - съответно ти си се записала по желание в него и от гледна точка на учебното време не е правилно да недоволстваш - понеже ако същото не ти стига винаги можеш да се откажеш от курса за да може да ти стига времето. Извънкласните дейности са прекалено общи и не мога да коментирам дали са задължителни или със свободен характер - остава отново ти да ни запознаеш.
Последно редактирано от Lucho : 03-06-2012 на 19:09
днес стават 8 дни откакто сме 2ра смяна.. а си мисля че са минали два месеца :O
И на мене ми е голяма мъка, най -тягосно е петък като последният час свършва 19:20 - последните минути направо не текът.
Мислете от положителната страна - поне се наспивате![]()
Вие луди ли сте втора смяна да не харесвате?! Повече ли ви е кеф да ставате по тъмно и се мъкнете като зомбита из градовете до училищата ви?
Ей вие днеска децата капка мозък нямате.
Втора смяна си беше и продължава да е най-добрата смяна.Спи се до късно,цял ден хахо-хихи насам-натам,следобяд на училище и вместо да се гълта кафе като идиот и да се мига на парцали се почва комедията.Вечерта по хладно се свършва и цяла нощ маймунджилъци из квартала.
Какво да ви вземат рогатите не и харесвате на тая система?!
Sanity is for the weak
Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@