.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    anonymous708973
    Guest
    Не нареждай, без да знаеш. Слушам изключително много в час, затова и вкъщи рядко отварям, но преди контролни изяждам дяловете с корицата. Не знам каква гимназия си завършил, ама в моята ни гонят като ненормални, имам 1 куп извънкласни дейности, СИП и курс по английски.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Cold_Tearsss Виж мнението
    Рофл, ти в час вместо да спиш слушай, а в междучасието напиши някое малко домашно, за големите можеш да пропуснеш едно излизане. Така правех и завърших първи по успех от цялата гимназия, докато другите в час спяха - аз учех, а докато другите вкъщи учеха, си живях както си искам. Получих само една двойка и тя беше, защото отказах да реша по математика една проста задача, беше ми под нивото. Това не всеки го може де...
    Да знаеш, наскоро писаха във вестника за една такава - абитуриентка, която от 1-ви до 12-ти клас не е имала нищо по-различно от 6 по всички предмети, с изключение - някаква 5-ца в долните класове. Но в статията надлежно се споменаваха и имената на нейните родители.

Обаче, студени сълзи, не споменаваш едно нещо - всичко зависи от училището в което си учил. Факт е, че в едни училища е постоянен купон, никой нищо не прави и само да покажеш минимална заинтересованост и присъствие в часовете и веднага отиваш на 6,00. Но в други училища само с присъствие нищо не става. Затова е относително на кой колко му е купон.

@Пантерата - така е, права си (о, боже, за 2 години в този форум за сефте моето и твоето мнение да се доближават по някакъв минимален начин), но все пак СИП-ът си е СИП - т.е. свободоизбираем (или поне така трябва да бъде, ти ще кажеш дали е наложен или си е реално свободно избираем), курса по английски си е напълно свободен - съответно ти си се записала по желание в него и от гледна точка на учебното време не е правилно да недоволстваш - понеже ако същото не ти стига винаги можеш да се откажеш от курса за да може да ти стига времето. Извънкласните дейности са прекалено общи и не мога да коментирам дали са задължителни или със свободен характер - остава отново ти да ни запознаеш.
    Последно редактирано от Lucho : 03-06-2012 на 19:09

Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Аз се чудя тия, които са 1ва смяна цяла година. То не се издържа... Аз нямам проблеми със смените. Лошото е, че при втората ти се губи целият ден и много бавно минават часовете понякога.
    Това пък е много яко! Вместо един месец да се молиш да мине по-бързо 2ра смяна си седиш цяла година 1ва..

днес стават 8 дни откакто сме 2ра смяна.. а си мисля че са минали два месеца :O

И на мене ми е голяма мъка, най -тягосно е петък като последният час свършва 19:20 - последните минути направо не текът.

Повече от фен
    Град
    Благоевград
    Мислете от положителната страна - поне се наспивате

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Вие луди ли сте втора смяна да не харесвате?! Повече ли ви е кеф да ставате по тъмно и се мъкнете като зомбита из градовете до училищата ви?
    Ей вие днеска децата капка мозък нямате.
    Втора смяна си беше и продължава да е най-добрата смяна.Спи се до късно,цял ден хахо-хихи насам-натам,следобяд на училище и вместо да се гълта кафе като идиот и да се мига на парцали се почва комедията.Вечерта по хладно се свършва и цяла нощ маймунджилъци из квартала.
    Какво да ви вземат рогатите не и харесвате на тая система?!

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си