Някои ще си помислят че тва е пак измислена тема поредната филмирана тема няма значение...
Значи аз съм на 14 майка ми е в чужбина от 9 години,баща ми живвее във варна,майка ми ме остави на 4 години при баба тъй като тя тогава замина за Израел,каза че отива само за 2 години а ето че годините в чужбина станаха 9.Баща ми откакто съм се родил нито ме гледа нито ми праща пари нито ми се обажда нито се интересува от мен.Майка ми замина за чужбина за да имаме по добър живот но кълна ви се от 9 години не е пратила стотинка за 9 години нито 1 стотинка.Баща ми също откакто съм се родил за 14 години не е пратил нищо и веднъж не се е поинтересувал от мен.През всички тези 9 години баба ми се грижи за мен тя ме отгледа тя ме възпита,признателен съм и и благодарен,Но:Вече 9 години живея от нейната 280 лева пенсия нито майка ми нито баща ми не се обаждат и пращат
пари.Мaика ми купи компютър,хладилник,2 телевизора(не плазмени) и пералня не мога да си кривя душата.И майка ми и баща ми са алкохолици в пълния смисъл,алкохолици.Баба ми ме отгледа и възпита,живеехме добре докато майка ми почна да си идва за празниците,през 2005 си дойде и останах смаян напи се като свиня на Коледа и започна да псува и да плюе баба ми крещеше и псуваше собсвената си майка толкова я мрази.Със сяко следващо идване ставаше все по зле и все по зле,докато на тези новогодишни и коледни празници(2010 година) вече не ми кипна.Беше се подготвила да ходи при някаква нейна гледачка приятелка,автобуса и беше в 1 и половина вечерта до тогава тя не спря да пие и да ми разказва как баба ми,и била съсипала живота,как я карала да направи аборт с мен...След това се облече и започна с баба:Ти ми съсипа живота,ти уби баща ми....Хвана я изви и ръцете и я затисна в пералнята в коридора след което и удари страшен шамар,баба ми се разплака майка ми крещеше..баба ми се затвори в кухнята да си вземе лекарствата защото се разстрои тогава майка ми започна да блъска и рита вратата баба ми и отвори тогава майка ми хвана за косата баба ми опря я до газовата бутилка в стената и започна да я рита и удря с шамари държейки я за косата ПРЕД ОчИТЕ ми не издържах от 2005 година тя си идваше всяка година и от 5 години не съм рпазнувал коледните и новогод6ини празници всяка година майка ми правеше скандали плъеше баба ми и чупеше покашнината но тази година след като я преби не издърай отидох в полицията която е точно срещу блоцка ни(живея в малък рад-9000 души население) и им казах разплакан че майка ми е пребила баба ми те се качиха и задържаха майка ми при което тя изпадна в истерия почна да чупи да крещи и да налита на бои след което ни караха да попълване формуляри,документи и така нататък.......(формалности)
Баща ми е алкохолик и пропаднал крадец лежал в затвора не малко пъти продал е всичко на баба ми уредби перални,кожени палта,бижута,злато,сваровс и,кристални сервизи,телевизори,обзавеж дане..всичко той откакто съм се родил не ме е птърсил и стотинка не ми е пратил.
Сега вече не издържам,баба ми остаря на 77 години е и ме тормози ужасно досадна чете ми лекции,морали,мрънка ми къса ми секи ден нервите,секи божи ден скандали вече нямам нерви нито психика...Сега ще стана на 14 искам за рождения ден лаптоп,но тя каза че няма възможност,казах и че сме 5 човека,леля ми,вуйчо ми,братовчедка ми и братовчед и и тя,не могат ли да съберат веднъж в годината пари за един лаптоп та аз съм на 14 нямам още мобилен телефон.Нямам пари нямам все още гадже не съм се целувал не съм имал гадже,в училище ме бият подиграват,обиждат карат ме да ходя да им купувам разни неща,бият ме тормозят ме,не издържам вече.Другите ми баба и дядо(родителите на баща ми)какво да ви кажа с дядо ми се запознах преди 2 години а другата си баба не я познавам никога не съм я виждал.Нямам нерви,нямам родители,нямам пари,нямам семейство,нямам сила,нямам гадже,нямам живот в училище ме бият и ми се подиграват нямам нищо на този свят заради което да има смисъл да живея.Момче съм а нямам нерви постояно плача постояно при най малката работа нервите са ми слаби не издържам не ми остана нито психика нито нерви,пуша пия до преди година и половина и лепило дишах...не мога повече.Просто искам да чуя вашето мнение по въпроса защото надали някои може да ми помогне.И сериозно мисля за самоубиство от много време насам,просто ми трябва още малко време да събера смелост.Сега ще кирилицирам сори за грешките дано да сте ме разбрали.