.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Тя майка ми иска да изхвърля свинчето, ти ми говориш за ветеринар .. Просто е побесняла с моята свинка, защото постоянно си изхвърля с краката талаша.. рита го ии той пада по целия паркет.. някойй знае ли защо го прави.. наистина е много досадно

И моя заек си го изхвърляше, защото не обичаше да лежи да талаш. Постели вестници около клетката, за да ти е по-лесно да го събираш

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от miminka992 Виж мнението
    Тя майка ми иска да изхвърля свинчето, ти ми говориш за ветеринар .. Просто е побесняла с моята свинка, защото постоянно си изхвърля с краката талаша.. рита го ии той пада по целия паркет.. някойй знае ли защо го прави.. наистина е много досадно
    Подари го на някого. Пусни обява в нета. Не мъчи горкото същество. Как така ще го изхвърлите? Дарете го в някоя ветеринарна клиника или кабинет, за да му намерят стопанин или в някой зоо магазин. Напълно нормално е да рита, затова се взима клетка с пластмасово покритие.
    Говори с нея за това. Щом не го иска у вас, не го и мъчете. Като не можете да се грижите за него, защо сте го взели?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Wink

Не, виж, тя само когато е ядосана говори майка ми такива простотии Тя го обича и никога няма да го изхвърли - първо аз не и давам.. :ХХХ Пък и свинчето не се мъчи.. мисля че си го гледам перфектно.. храня го със храни, богати на витамини.. за гледането не ми е проблем.. просто с майка ми трябва да се споразумим.. ии мисля че и свинчето ми си живее добре.. никъде не съм споменала, че не мога да го отгледам..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Виж не е нужно да питаш някого, за да заведеш свинчо на вет. Той е като едно малко дете и ти носиш отговорност за него. За да заведеш детето си на лекар, не е нужно да питаш съседа. Наложително е и точка. Като трябва, трябва. Вземи баща си и го заведете. Дори да е само профилактичен преглед, сте длъжни.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Имала съм морско свинче 6 години. Казвам ти свинчетата не сменят зъбки така че води го на ветеринар за да може да видят какво му има моето за 6 години не се е разболявало нито веднъж дори и ваксини не съм му слагала но моля те води го по бързо на вет Все пак това е живо същество бе хора може да го боли а как ще се храни ......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си