.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

BMW E34 525i - газова инжекция ?

струва ли си на BMW E34 525i да се сложи газова инжекция ? Двигателя е M50B25 192 коня, дава разход средно около 15 на 100. Ако и сложим газова инжекция как ще е ? Газовата инжекция не спъва, върви като бензин? Знам че на газ разхода ще скочи доста затова се чудя. И ще направи ли проблем понеже отзад има 500W каса ? Да не стане някой гаф поради вибрациите ?
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 02-29-2012 на 07:08

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Гаф няма да стане или при мен не съм забелязал .. за газта наистина ще гори доста повече но трябва да знаеш че зимата може да пали трудно ако замръзне изпарителя ..

Град
    а колко лева горе долу? казаха ми че около 2000 лева струвало всичко ?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    При газов инжекцион заради прецизното процесорно управление разхода на газ не е по-висок от бензиновия.

всичко зависи от марката, колко ти е стара колата и дали е инженция или карборатаор.. 1900лв излезе на 126-та 50-литрова бутилка и с автоматичен превключвател за паленето преди 1-година става въпрос ..

ако говориш за бмв 525 - горе долу цената на самата кола е равна на цената на газовата
    Последно редактирано от trabi_bs : 02-29-2012 на 07:39

Град
    говоря за 525i 2.5 шестак пълна инжекция. А и да 50 литрова бутилка ще слагам.

1500-2000лв струва да се сложи газова независимо от бутилката ( тя беше 160лв) и два три дни прекарване на медни тръби под колата и после за паспорт

Град
    аха ясно

ама медните тръби се връзват долу по гредите с метални скоби а не с свински опашки( че ще те върнат)

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Демек тряа да не те слуша главата . . А и тва много интересно прозвуча . . "газовата инжекция не спъва, върви като бензин? " По скоро нищо общо

Бензина си е бензин . .

Град
    е нали би трябвало всичко да направят те ? Ако е нещо по двигателя мога да се оправя, ама с газови не съм запознат - нямали сме досега кола с газово и не разбирам.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    Демек тряа да не те слуша главата . . А и тва много интересно прозвуча . . "газовата инжекция не спъва, върви като бензин? " По скоро нищо общо

Бензина си е бензин . .
    е то не е като преди 10 години ония газови дето слагаха на ладите и убиваха едно 30 коня... няма сила да изпревариш.

ПП. Забравих да питам - на газова инжекция ще вади ли прекъсвач като бензин ? Щото знам че на газ няма прекъсвач ?
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 02-29-2012 на 08:20

ако си я сложиш сам беше малко по-евтино ама се вкарваш в един филм (това за къде ..а може и без него) само не режете ламарината за да и извадите тръбата за зареждане .че после лесно раздясва около нея

Град
    никога сме нямали кола с газово и не знам дори от кво се състои инсталацията. Медни тръби под купето ??? сефте чувам... Ако са дребни неща по двигателя бих ги направил сам - m50b25 го познавам като петте си пръста ама инсталации на газови уредби - не. Приготвям 2000 лева и я карам тука при едни момчета които слагат хубави газови инжекции. Дано я направят като хората че тая кола ми е супер ценна.

На почти всеки колата си му е скъпа

Град
    ама за мен е специална... БМВ фанатик съм и Е34 съм искал от 5 годишен

Еми значи си постигнал мечтата си

Град
    София
    Аз съм в другата крайност. Постигнах мечтата си и си купих чисто нова кола. Сега тази кола умира да ме дразни. На 3 и половина години е и 63 000км, а вече дрънчи и тропа като 20 годишен курник и иска постоянни грижи. За щастие вече ми е минало времето когато робувах на една проста вещ.

Град
    всички коли особено старите искат хубава поддръжка поддържаш ли ги както трябва ще им се радваш дълго време

Съгласен съм.. моята кола е на 33 години и е горе долу в добър вид ама цялото лято само с нея се занимавах .. Каквато и кола да вземеш все иска да се поддържа независимо от марката и годините

Град
    София
    Поддръжка е едно, но цялостен ремонт на предница при нова кола само след 50 000км е смешно. Колата трябва да ти служи, а не ти да служиш на нея.

Е да.. ама като видиш какви пътища имаме не е нущо чудно и на 20-30.000 да се поразтропа

Град
    особено ако е от ония дървени хюндай... пред мен при рязко спиране на един хюндай му се откачи едното колело и 5 метра го влачи по маркучи само... на тва качество дори Бенц ще завидят засега бавареца върви на А98, събирам парички за газовото. Да не говорим за качеството на бензина у нас. А95 всъщност е 92 октана а 98 е 95.... преди години като имахме Космич му слагахме 92 октана, и при нагорнище аванса чука като... все едно има разбит клапан. Горивния филтър се задръстваше всяка седмица, накрая го карахме без филтър Бензина е под всяка критика и е супер скъп и не искам да тровя бавареца с него. Дано на двигателя му е по-хубаво на газ, че това БМВ не се щади.
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 03-04-2012 на 10:16

Бензина някой път даже и с вода го разреждат аз трабантбурга го зареждам с schell v-power racing ако не се лъжа е 100 октана

Град
    София
    Не съм срещал ядове с горивото. Карам на нафта и независимо къде заредя разхода си е винаги постоянен и мотора работи добре. Е ако сложа Maxx Moition или VPower дизел усещам разлика. Най-вече двигателят става по тих и по-пъргав и го няма характерното дизелово тракане.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си