.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Повече от фен Аватара на broken-barbiee

Question Червена коса - ще се получи ли и как ще стои?

От доста време мисля да си боядисам косата в ярко червено /светлоотразително/. Половината ми коса е черна другата половина е кафява с червен отенък /черното са корените ми, които стигат горе/долу до половината глава, а другата половина е боядисаната част/. Въпросите ми:
    1.Ще се получи ли равномерен цвят, като се има предвид сегашната ми шарена коса?
    2.Ще ми ходи ли като се има в предвид, че съм леко тъмна в лице. И когато се изрусих не ми стоеше много добре?
    3.Ще ми направят ли проблем в училище, че ще приличам светофар /в смисъл позволено ли е да ходя така/?
    4.Според вас ще изглеждам ли "евтино", защото не искам това да се получава?
    5.Лесно ли ще мога след това да премахна червения цвят /т.е. когато реша, че не го искам вече/?
    6.Проблем ли ще е да се боядисам, но като на кичури /т.н. всеки един кичур от косата да е хванат отделно с фолио и там нанесен с боя, защото не искам боята да достига до кожата ми пряко и да вреди прекалено много на корените./?

П.С.: Ако някой ми обясни как да кача снимки ще кача една, за да покажа точно как искам да съм, но мисля, че вие сте се досетили вече.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Такова светлоотразително червено се постига трудно. Иди на фризьор най-добре. По едно време и аз исках да се правя така. Изрусих се, за да стане ярко червено, но станах розова, за това този вариант го отпиши. Червеното е цвят, който се маха много трудно. Дори отгоре да се боядисаш черна или кестенява, червеното ще избива след няколко измивания, а ако решиш да се изрусяваш, ще станеш рижава.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Да, аз и без това мисля на фризьор да отида, но първо искам отговори на следните въпроси, че иначе не рискувам.
    1. Аз съм 8-ми клас, това проблем ли ще е?
    2.Мога ли да си боядисам всеки кичур поотделно и да е завит с фолио, за да няма пряк контакт с кожата на главата ми и с корена ми, че не искам пак да го прецаквам така брутално?
    3.Много ли изгаря косата, защото моята вече е и малко ме е страх да не стане гаф?
    4.Някой знае ли за някакви по-остарели методи като това с пиоктанина и с фуксина /те правят косата лилава и розова/ само че да я прави червена? Ако да, ще се радвам да ми кажете името на съответния препарат.
    Благодаря предварително!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от broken-barbiee Виж мнението
    Да, аз и без това мисля на фризьор да отида, но първо искам отговори на следните въпроси, че иначе не рискувам.
    1. Аз съм 8-ми клас, това проблем ли ще е?
    2.Мога ли да си боядисам всеки кичур поотделно и да е завит с фолио, за да няма пряк контакт с кожата на главата ми и с корена ми, че не искам пак да го прецаквам така брутално?
    3.Много ли изгаря косата, защото моята вече е и малко ме е страх да не стане гаф?
    1 - Едва ли.
    2 - Ако направиш това ще заприличаш на клоун.
    3 - Всяко боядисване изгаря косата.

Повече от фен Аватара на Meoww
    Ох червеният цвят ми е слабост. Миналата година щях да се боядисам червена, ама така и не ми достигна смелост
    та по-добре ходи на фризьор да те боядиса, защото само с боя няма да се получи равномерен цвят както ти искаш

Banned Супер фен
    От доста време мисля да си боядисам косата в ярко червено /светлоотразително/. Половината ми коса е черна другата половина е кафява с червен отенък /черното са корените ми, които стигат горе/долу до половината глава, а другата половина е боядисаната част/. Въпросите ми:
    1.Ще се получи ли равномерен цвят, като се има предвид сегашната ми шарена коса?
    2.Ще ми ходи ли като се има в предвид, че съм леко тъмна в лице. И когато се изрусих не ми стоеше много добре?
    3.Ще ми направят ли проблем в училище, че ще приличам светофар /в смисъл позволено ли е да ходя така/?
    5.Лесно ли ще мога след това да премахна червения цвят /т.е. когато реша, че не го искам вече/?
    6.Проблем ли ще е да се боядисам, но като на кичури /т.н. всеки един кичур от косата да е хванат отделно с фолио и там нанесен с боя, защото не искам боята да достига до кожата ми пряко и да вреди прекалено много на корените./?

П.С.: Ако някой ми обясни как да кача снимки ще кача една, за да покажа точно как искам да съм, но мисля, че вие сте се досетили вече.
    От опит ти казвам на тъмна коса може и да се получи, но ще стои максимум до първото измиване. Трябва да си обезцветиш коста първо.

Взимаш си фон дьо тен един-два нюанса по-светъл от естествената ти кожа и проблмеът е решен.

Зависи в какво училище си. В някои местят и изключват за такова нещо, ако не го премахнеш, а други не ги ебе.

Един цвят на косата не може да те направи евтина. С какъв грим, дрехи и отношение ще го съчетаеш е истинският фактор. Цветът, който си избрала може да стои много нежно и женствено, но това зависи от теб.

Червеният цвят се маха изключително трудно и ще е много изтощитело и вредно за косата ти. Аз няколко обезцветявания не можех да се отърва от него. Най-добрият вариянт ще е да изчакаш да израстне, а когато цветът пада може да получи много грозно. Затова мисли преди да действаш.

Корените...Хах, не смяташ ли,че щетата, която ще нанесеш с боядисването на върховете си няма да навреди и на корените ти? А дори да не навреди има много неща, които да се случат на самата коса и върховете й.
    Иначе, според мен, е грозно да имаш черни корени и половината ти коса да е черна, но да имаш ярко червени кичури.
    Може да ти се получи хубаво, но на мен ми звучи грозно и си го представям изглеждащо доста неподдържано. Пък и невъзможно, ще трябва да се изрусяваш и без това, ако искаш този цвят.

Защо просто не си боядисаш цялата коса с червена къна или шампоан оцветител, когато я изсветлиш, а отделни кичури да направиш ярки? Ще е много по-добре.

Снимки..Сваляш си ги на компютъра, влизаш в prikachi.com, качваш ги и ни показваш линка - да знаеш по принцип.

С шампоан никога не съм пробвала такова нещо и малко се притеснявам да не заприличам на "баба Яга в атака" . С къната - по същия начин. Най-голямо доверие имам на боите, защото си поддържам косата с една-единствена марка, от която съм много доволна и не мисля да я сменям. Иначе това за кичурите - Аз няма да си оставям прекалено много от корена, а съвсем малко, а и то сега пак корените са ми до половината глава, а другото е кафяво с червен отенък и който ме е видял на живо, той е казал, че супер много ми харесва цвета на косата. Дори една приятелка иска да ходи на гризьор, който да я направи по същия шарен начин като мен. Та мисълта ми беше, че на мен ми отиват такива странни неща. И с риск да стана леко досадна пак ще задам въпрос, на който не успях да получа отговор. Познавате ли някакви препарите като фуксина и пиоктанина, с които да си направя косата червена, защото с тях съм пробвала и става много готино /само дето става лилаво или розово, според зависи кое съм използвала и става дори без да се изруся/. Питам това, защото вече съм се изрусявала доста и косата ми стана гадна от изрусяването, за това и го спрях. Иначе училището, в което уча не е от най-престижните, но знам ли.. Обаче щом казвате, че не на всякъде правят проблем, едва ли точно на мен ще ми направят.

Супер фен Аватара на Di

1.да,ако те направи професионалист
    2.ако си хубава,всичко ще ти стои добре
    3.не
    4.зависи от теб
    5.не се маха лесно,но също при професионалист
    6.ако искаш да си червена с черни корени,което е меко казано отвратително,да,не е проблем
    не се изказвай неподготвен,прасе

Повече от фен Аватара на ZaicheNaXeroin

Wink

моя съвет е да го отложиш
    първо че в училище дори и нищо да не ти кажат отношението им може да се промени и да не те взимат толкова на сериозно
    и второ адски много ще ти изгори косата и рискуваш да заприличаш на палячо
    а и няма да стане равномерно освен ако не дадеш една кофа пари в много хубав салон,че и тогава не ти е гарантирано
    изчакай да ти стане един цвят косата и го обмисли за да не плачеш после!
    успех

Другата седмица замислям да се правя, но какво ще кажете първо да пробвам да се направя както Сантра беше преди /само горният пласт на косата и когато иска е червена, а когато иска - черна/.

П.П.: Който не ме е разбрал да напише в гугъл "Сантра- Не ме обичаш вече" и ще разберете за какво говоря.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си