.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Повече от фен Аватара на flawless_

Имате ли тайно място на което да ходите

да плачете или просто да прекарвате време със себе си насаме?????
    Мен ме е срам да плача в града.
    Имам едно специално място до една река, там пускам сълзите да текат.
    От нищо друго не ми олеква така както от един хубав рев.
    Ние сме сами от раждането до смъртта, но никой не може да ни отнеме сълзите.
    Последно редактирано от flawless_ : 03-03-2012 на 18:47

Супер фен Аватара на shmatarok
    Не.
    Преди години прескачах терасата и отивах на тая на съседния апартамент (разстоянието между двата парапета беше много малко), ама това съм го правила само докато пушех тайно и един-единствен път, за да плача.
    От доста време не съм плакала... никога не ме е избивало на рев каквото и да ми се е случвало, сдържам си емоциите.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Тайно не бих казала, но на гробищата ходя и си изливам, споделям всичко на определен човек.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Банята под душа. Всеки път когато животът ми дойде в повече, искам да остана сама със себе си или изпитам желание да излея всички емоции във вид на сълзи си взимам дълъг горещ душ.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Мега фен Аватара на xoxi
    На мен тайното ми място за рев са тоалетните. Не знам защо, но от малка винаги там се затварям, когато ми се насъбере прекалено много. Е, понякога и в моята стая си позволявам такива емоционални изблици, но в случай, че съм съвсем сама.
    На открити места не обичам да лея сълзи, защото все се намира нещо по-интересно, което да отвлече вниманието ми и не мога да се нарева както си трябва, за да ми е по-леко след това.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Стаята ми обикновено си го 'отнася' :Д
    С една от най-близките ми приятелки когато бяхме по-малки си имахме 'наше' място и там рисувахме по плочките, пишехме разни неща, танцувахме, пеехме или просто си лежахме и слушахме музика :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Обичам да стоя сред книги. Не знам какво ми става. Като малките деца съм и съм доста спонтанна, в което няма нищо лошо.
    Обожавам Рилския манастир и да бъде сред природата. Обичам малките деца, животните, изкуствата. По цял ден мога да вися в парка и да си играя с бебетата или в зоогическата градина. Най-обичам да бъда сред природата и да слушам най-великата музика- тишината.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Може би в "Моята стая" или в Тоалетната - единственото място, на което мога да съм сама.

На леглото ми, вечер, под юргана

Голям фен Аватара на reperw
    Нямам ,но бих искал да си намеря..не да плача ,а по скоро да остана с мислите си сам сред природата

Супер фен
    Град
    Germany
    Цитирай Първоначално написано от kitty02 Виж мнението
    Може би в "Моята стая" или в Тоалетната - единственото място, на което мога да съм сама.
    И аз в тоалетната...поне мога да се заключа и да съм сигурна че никой няма да ме притеснява,дали ще е за рев или нещо друго..
    Пък аз деля една стая със сестра ми и не става в мойта стая :/

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от reperw Виж мнението
    Нямам ,но бих искал да си намеря..не да плача ,а по скоро да остана с мислите си сам сред природата
    И аз много отдавна искам да си намеря място където съм сама със себе си,спокойна,място което да си е "моето място"...

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o Виж мнението
    И аз много отдавна искам да си намеря място където съм сама със себе си,спокойна,място което да си е "моето място"...
    Е зависи кой къде живее. Може да е близко някоя горичка, някой пейка в парка, някой мост...
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

май пилоу го отнася
    ❝ Аз те моля, затвори очи,
    ти недей да плачеш, знам че те боли,
    от мойта стая бяла с безброй врати
    защо избяга?..❞

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    дамм в колата... кат сваля джама кат надуя музиката и да запаля фас неиздържам

Мега фен Аватара на trabi_bs
    В гаража ....

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    да, имам си такова местенце.. не толкова за да плача, а когато искам да остана сама .. имам и в родния си град (свързвам това място с определен човек ) , а като съм във Варна, ако ми стане нещо криво обикновено една разходка по плажа ме разведрява ..

Повече от фен Аватара на svodnika
    Град
    Giannitsa
    да в тоалетната когато серъ
    _√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Да имам. Първото ми беше в една горичка точно пред входа, мястото беше много спокойно и приятно, но се наложи да го сменя. А сегашното ми местенце има много по-красива гледка и на залез винаги ме огрява слънцето... А понякога се заключвам в стаята си ако проблема не е свързан с родителите ми.

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Почти всеки си има такова местенце.. На което да остане сам със себе си Тва "сам със себе си" малко мръснишки прозвуча ама няма нищу ... И аз си имам такова място обаче е на 10-тина км от нас и рядко го посещавам

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Искам да си намеря такова местенце (извън вкъщи), но рядко излизам сама да се разхождам из града, повечето пъти е с приятелки. Иначе, място, на което стоя сама със себе си, е стаята ми. Макар, че я деля със сестра си, през повечето време само аз стоя в нея, тя дори не спи тук и само влиза да си взима разни неща.

Супер фен Аватара на Cold_Tearsss
    Не плача, така че не.

Ами имам, ама е вкъщи... Много искам да си намеря място където да остана напълно сам. ;{ Скоро мисля да започна да посещавам и гробищата (съвсем сам) и да споделям с определен човек, който ми беше много близък....

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Банята под душа. Всеки път когато животът ми дойде в повече, искам да остана сама със себе си или изпитам желание да излея всички емоции във вид на сълзи си взимам дълъг горещ душ.
    И аз съм така. Но ако не ми се затваря , имам си и едно място в града , в което никой не знае , че ходя , освен приятеля ми, де. Но най - често под душа.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Тъй като аз живея до река Дунав си имам местенце което си е само мое. Когато искам да остана сама или пък с някоя добра приятелка имаме нужда да поговорим само 2те отиваме там. Прилича на пристанище, но не е завършено. Това е моето "тайно местенце"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си