- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имате ли тайно място на което да ходите
да плачете или просто да прекарвате време със себе си насаме?????
Мен ме е срам да плача в града.
Имам едно специално място до една река, там пускам сълзите да текат.
От нищо друго не ми олеква така както от един хубав рев.
Ние сме сами от раждането до смъртта, но никой не може да ни отнеме сълзите.
Последно редактирано от flawless_ : 03-03-2012 на 18:47
Не.
Преди години прескачах терасата и отивах на тая на съседния апартамент (разстоянието между двата парапета беше много малко), ама това съм го правила само докато пушех тайно и един-единствен път, за да плача.
От доста време не съм плакала... никога не ме е избивало на рев каквото и да ми се е случвало, сдържам си емоциите.
Тайно не бих казала, но на гробищата ходя и си изливам, споделям всичко на определен човек.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Банята под душа. Всеки път когато животът ми дойде в повече, искам да остана сама със себе си или изпитам желание да излея всички емоции във вид на сълзи си взимам дълъг горещ душ.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
На мен тайното ми място за рев са тоалетните. Не знам защо, но от малка винаги там се затварям, когато ми се насъбере прекалено много. Е, понякога и в моята стая си позволявам такива емоционални изблици, но в случай, че съм съвсем сама.
На открити места не обичам да лея сълзи, защото все се намира нещо по-интересно, което да отвлече вниманието ми и не мога да се нарева както си трябва, за да ми е по-леко след това.
И спря да се върти за миг земята..
Стаята ми обикновено си го 'отнася' :Д
С една от най-близките ми приятелки когато бяхме по-малки си имахме 'наше' място и там рисувахме по плочките, пишехме разни неща, танцувахме, пеехме или просто си лежахме и слушахме музика :Д
Everything changes, but beauty remains ...
Обичам да стоя сред книги. Не знам какво ми става. Като малките деца съм и съм доста спонтанна, в което няма нищо лошо.
Обожавам Рилския манастир и да бъде сред природата. Обичам малките деца, животните, изкуствата. По цял ден мога да вися в парка и да си играя с бебетата или в зоогическата градина. Най-обичам да бъда сред природата и да слушам най-великата музика- тишината.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
май пилоу го отнася
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
дамм в колата... кат сваля джама кат надуя музиката и да запаля фас неиздържам
да в тоалетната когато серъ
_√.I.ק_ PиtъЪм Баsttуна Να Saкkatи ©®™
Да имам. Първото ми беше в една горичка точно пред входа, мястото беше много спокойно и приятно, но се наложи да го сменя. А сегашното ми местенце има много по-красива гледка и на залез винаги ме огрява слънцето...А понякога се заключвам в стаята си ако проблема не е свързан с родителите ми.
Почти всеки си има такова местенце.. На което да остане сам със себе сиТва "сам със себе си" малко мръснишки прозвуча ама няма нищу
... И аз си имам такова място обаче е на 10-тина км от нас и рядко го посещавам
![]()
Искам да си намеря такова местенце (извън вкъщи), но рядко излизам сама да се разхождам из града, повечето пъти е с приятелки. Иначе, място, на което стоя сама със себе си, е стаята ми. Макар, че я деля със сестра си, през повечето време само аз стоя в нея, тя дори не спи тук и само влиза да си взима разни неща.
Ами имам, ама е вкъщи... Много искам да си намеря място където да остана напълно сам. ;{ Скоро мисля да започна да посещавам и гробищата (съвсем сам) и да споделям с определен човек, който ми беше много близък....
Тъй като аз живея до река Дунав си имам местенце което си е само мое. Когато искам да остана сама или пък с някоя добра приятелка имаме нужда да поговорим само 2те отиваме там. Прилича на пристанище, но не е завършено. Това е моето "тайно местенце"![]()