.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43
    Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Имах, но от много време нямам кога да ида.

Та, в стаята ми или под душа.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Имах, но от години не съм ходил там. Не съм го ползвал за реване, а по-скоро за душевен релакс и осмисляне на мечти, стремежи. Гледката беше наистина страхотна.
    Welcome to the Jungle...

Фен Аватара на Wasilena
    Град
    Warna ;]]
    Плажа... обикновено рано сутрин или късно вечер..
    I was born to be somebody!

Мега фен Аватара на draid
    Мятам се на мотора и хващам гората.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не, т'ва ми се вижда точно като в някакъв тийнейджърски филм. Като не съм на кеф си просто седя вкъщи, гледкам филмчета, уча си, разсейвам се с разни неща и т.н.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Anonys
    Аз пък не мога да плача. Дори когато дядо ми почина не плаках. Не знам защо.. Всеки ще каже "изчакай, като ти се насабере и ще видиш" е не е така Тъгата си отива само като слушам музика или си пея на ум...

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Мятам се на мотора и хващам гората.
    ++
    нЕма нищо по-разтоварващо от една хубава разходка из гората, било то пеша или на 2 колела )

Нямам.. затварям се в стаята си обикновено, когато съм тъжна...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Това лято обмислям да посетя любимото си място, защото така и не можах миналата година. Преди имах кола, но не можех да шофирам. Скоро се надявах да изкарам шофьорските курсове, но няма да имам тази възможност, защото няма да имам кола на разположение. Голяма пародия, но който иска, намира начин.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на smilelady
    Не обича да плача на публични места, или изобщо пред хора. Като нещо ме натъжи, си сдържам емоциите, но понякога едвам дочаквам да си стигна у нас и да се нарева...Обикновено се заключвам в банята..
    Последно редактирано от smilelady : 05-05-2012 на 18:13
    I'm not afraid of anything
    I just need to know that i can breathe...

Аз същото си имам (както повечето хора) "тайно местенце" недалеч от нас има нещо като баир (хълм),където има изоставена къща добре запазена и наблизо минава реката.Забравих да спомена, че от там се вижда целият град, а вечерта е магическо, като прибавим и музика.

Поздрави.

Винаги се навирам в тоалетната и там си изливам душата! По принцип навън все съм с компания и не мога да се усамотя.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Ако искам да си излея всичко и да ми мине, когато не съм на кеф, си имам "таен" човек, не място. Звъня на момичето, с което сме приятелки от толкова малки, че даже не си спомням някога да не сме били приятелки, качваме се в нейната кола, паркираме някъде на усамотено място (в повечето случаи плажа или до някой парк), пушим цигара след цигара, аз говоря, тя ме слуша и ми олеква. Определено място, където да се усамотявам нямам, ако ми се плаче си взимам много горещ душ, рева си и това е.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    И що тряа да си тъжен и да ти се плаче за да си имаш такова място? Егати тъпотията......

Доста местенца имам, и определено помагат за душевен релакс(не плач).
    "Леко, леко и ние ше ви настигнем,
    ще ви ебем без грам да мигнем"

Да,най-спокойното място за мен,изпълнено с положителна енергия в гората до едно малко поточе. Сред огромният стрес в днешно време всеки трябва да си има такова място.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Аз си имам едно прекрасно местенце, на около 3 км. извън града. Представлява една безкраааайна поляна, в близост до която има река, а на 20 мин. от нея - невероятен водопад. Всеки път, когато отида там се забравям. ;d
    Ходя не за да плача, а просто за да прекарам време със себе си, да отдъхна и помисля.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Навремето като исках да остана сама се качвах по 1 баир през гората и отивах на 1 изоставена помпена станция на 1 ливада. Там сядах на покрива и на 1 ъгъл и се наслаждавах на гледката (планини, язовир, коне и понякога залез слънце) и си рисувах докато не се стъмни, а после се прибирах обратно в къщи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си