.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Пари на ден или на седмица?

Сега се зачудих как е по-добре? Да ти дават пари за седмицата или на ден? Аз лично пуша и ми е малко кофти с 4 лева на ден, за това се чудя дали ще е по-добре да ми дават на седмица или е по-добре на ден? Вие как мислите?

anonymous708973
    Guest
    На седмица. По-полезно е. Като останеш 2 седмици без пари за уикенда, ще се научиш да си правиш сметката.

говоря за 5те дена в които сме на училище ;] за уикенда ми дават отделно пари..

Мега фен Аватара на Colouring
    Всеки ден за училище ми дават 2 лева и не се оплаквам.Отделно като/ако излизам през делничните дни им искам,същото се отнася и за уикендите.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    на месец

оставам без пари по средата на месеца и пак почват да ми дават..

*тия 40 лева на месец са ми за джобни в училище, отделно ми дават за излизания
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    На седмица, винаги накрая на седмицата спестявам по някой лев.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Banned Голям фен
    Зависи от много неща аз лично на ден по 5 лева ми стигат.Не пуша, днеска съм ял пица 1,40лв,2 закуски по 1,05лв минерална вода 2 литра и ми останаха там някои др стотинки иначе като ми дават на седмица ми остават и не ми се налага да ми дават през почивните дни..

Но шом пушиш и по 4 лв..на седмица ще ти е по оферта поне аз така мисля..смисъл нали купуваш си кутия цигари и си отделяш за ядене който са ти и евентуално ако пак ще си купиш друга кутия цигари.и така си ги разпределяш. ти си правиш сметката това зависи и от коло ще ти дадат. = )

Мии... по 5 на ден ми стигат... По-изгодно е от 10-20 на седмица.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo Виж мнението
    говоря за 5те дена в които сме на училище ;] за уикенда ми дават отделно пари..
    Не мога да ти помогна тогава. На мен ми дават твърда сума всяка седмица, която включва и уикенда.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    Зависи от много неща аз лично на ден по 5 лева ми стигат.Не пуша, днеска съм ял пица 1,40лв,2 закуски по 1,05лв минерална вода 2 литра и ми останаха там някои др стотинки иначе като ми дават на седмица ми остават и не ми се налага да ми дават през почивните дни..

само информативно, това храната за един период 1ва или 2ра смяна ли ти е?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен
    Град
    Germany
    На мен ми дават на седмица,но аз в училище не ям и не си купувам нищо,закусвам вкъщи..И ги спестявам или си купувам някоя парцалка,козметика или нещо от сорта..

Най- добре на седмица. Както каза Пантерката като седиш 2 седмици гладен ии ще се научиш да мислиш рационално и в перспектива. На мене последните две години в даскало ми даваха по около 40 лева на седмица при положение, че и с колата ходех. Е да, не пуша ама все пак трябва да се направи добре сметката ((:

Когато ми потрябват/поискам.
    Не е конкретно на ден или седмица.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Дават ми по 1.50 всеки ден. Напълно достатъчни са ми

По 3 лв на ден и то само през седмицата, а ако искам да ходя някъде събота или неделя си заделям от тези през семицата.

Супер фен Аватара на flo0pY
    Гоуем си тарикат че пушиш по 5 лева на ден в формата на цигари и ен ти стигат парите авторе гоуем си тарикат! Сигурно сички мн ти се кефят 90% от учениците пушат само зарди гъзарията. По темата на седмица естествено така се учиш да цениш парите а не да ги пилееш като шматка!
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    Така ся
    последна година съм в даскало и нещата седят така :
    80лв на месец за даскало + 80 лв за зала и тренировки +40лв за харчене = всеки месец ми дават по 200лв на кръгло число

+ баба ми дава пари като отида в неделя да имам пари за излизане към 200-250лв общо за месец. ( без храна)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си