.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Подарък

Hybrid View

Lightbulb Подарък

Една приятелка има рожден ден скоро и не знам какво да и купя. Моля ви помогнете ми да измисля подарък до 45 лева.

Моля ви без плюшени играчки, алергична е .
    Без сребърни герданчета, обици и др. подобни, има много.

Повече от фен Аватара на thelover3
    Ами аз най-често купувам бижута, но трябва да знаеш какво точно харесва. Иначе може...мммм... нещо най-обикновено. Например пъзел, не е лош подарък. Може да и купиш книга, ако знаеш какво чете и още нещо. Абе най-важното е да и знаеш вкуса. Ако нямаш никаква идея, отиваш в мола, обикаляш го няколко пъти и ти идват идеи, даже много и почнаш да се чудиш...Успех!

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Ако чете книги, книга е добра идея. Някаква специална рамка с ваша снимка може да измислиш, ако сте близки.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    пъзел, книга

кое момиче се радва на такива работи?

ти женско или мъжко си, и тя на колко става?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Е защо пък да не се радва? Аз лично, ако харесвам определен автор, книга и ми подарят, ще се зарадвам. Автора излишно каза без плюшен играчки и гердани, обици и т.н То може много неща да се измислят, зависи колко са близки и т.н
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    еми да де
    ако става мацката на 15-16 козметика /парфюмче,червилце,кремче,л сионче-по-луксозни/ биха влезли перфектно, в комбинация с цветя е 6
    ако става на 17-18-19-20, бутилка хубав алкохол (ако пие) и цветя, ако ли не-пак същото

общо взето жените се радваме повече на нещо за нас си, лично, дали ще е кремче или парфюмче няма значение, нали само ние ще си го ползваме..
    тая книга или пъзел я някой брат, я някоя майка ще я отмъкне и ''ебати якия подарък''
    Последно редактирано от bloodyF : 03-07-2012 на 08:57
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си