.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Banned Мега фен
    vermili0n
    мерси.. ще потърся

Рецепта за домашен серум за нокти: http://miracleofbeautyandfashion.blo...12/07/diy.html

също така има продукт на Икаров. Казва се масло за нокти. Много го хвалят. Не съм го пробвала още

Banned Мега фен
    еха.. мисля да го пробвам

Радвам се, че ти харесва идеята
    Също за ръцете си правя скръб от бяла захар и повечко крем за ръце (може и лосион за тяло, че е по-икономично) и ги увивам за малко в найлонови торбички (най-много 10-15 минути, защото съм шило и не мога да седя на едно място). Ефектът е много добър, но за жалост рядко го правя, че много ме мързи

Грижи ли?
    Еми, гледам да ги пиля с картонена пила, понеже знам, че със стъклена или метална не е хубаво за ноктите. Внимавам какви лакове купувам, т.е. на какви марки, трябва да са качествени поне. Мажа ги с маслото на Икаров, правя им ванички със сол и вода, слагам върху тях лимон и стоя така, отделно имам на perfect 2 заздравителя, както и на essence един. Ии това е май за ноктите.
    За ръцете - мажа се с крем на нивеа за ръце и нокти, подхранващ е и съм страшно доволна, както съм и маниак на тема миенето на ръцете, така че гледам все да са чисти, нежни и.. това е.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Крем за ръце ползвам най-вече зимата. А ноктите сама нищо не ги правя, винаги ходя на маникюр.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Използвам единствено маслото на Икаров всяка вечер и съм много доволна. Другото което е ги пиля през 3 дни за по-бърз растеж и се старая да не се лакирам много често.

аз пък единствено стъклената пила признавам четох някой маникюрист беше казал, че е най-безвредна и се навих да потърся. Оттогава съм супер доволна. Но всеки има различни предпочитания

ами напоследък съм адски взискателна относно ръцете си..еми..грижи-крем за ръце на ейвън всеки ден,сменям си лака всеки ден,(понякога слагам само основа)..за пиленето и тн-веднъж в седмицата..иначе използвам ароматно масло вместо олио за кожички..рядко,но ползвам заздравител и така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си