- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена - да бе да! Мръсница - ДА!
Кръстих темата така, защото след като чуете историята и проблема ми точно това ще си кажете. Та аз съм момиче на 16г. Загубих девствеността си на 13 /знам колко беше глупаво, но това не може да се промени вече/. Правила съм секс около 7-8 пъти през всичките 3г. А за последно го направих когато бях на 14г. Тоест от 2г. не съм. Преди 2-3 месеца си харесах един готин батко на 20г. Запознахме се на купон и се натискахме. Стигна се до по-интимни отношения, когато аз го спрях и му казах, че не искам. Той се съгласи с мен и нищо не направихме. Накрая на купона той написа скайпа си на ръката ми и на сутринта аз го намерих. Оттам започнаха едни безкрайни разговори и теми за писане в скайп. Той ме попита защо съм му отказала и аз му казах, че съм девствена и ме е било страх. Той започна да ме успокоява, но не ме навиваше. Аз сама се навих. По принцип аз го възприемам като приятел само за секс и ми се иска да направя нещо с него и се бяхме уговорили да отида у тях /всички се сещаме защо/, но аз се отказах, защото не съм девствена и той най-вероятно ще разбере това. Бих ли могла да му обясня деликатно, че не съм искала да ме сметне за к*рва и заради това не съм му казала, че не съм девствена или да го излъжа, че преди например месец съм изгубила девствеността си? Той е много готино момче, но го искам само за секс обаче в същия момент искам да не се обижда за долната ми лъжа, така че моля ви дайте съвети и казвайте как бихте постъпили вие. Има и още един проблем обаче. Пича ми се хвали, че му е много голям, а аз не съм го правила с момче, на което да е повече от 13см и не знам той какво има предвид под "голям". Въпроса ми е дали ще чувствам дискомфорт или нещо такова при акта?
Дискомфорт ще има, ако не си добре възбудена и овлажнена.
Не трябваше да лъжеш. Сега има 2 варианта:
- казваш му истината, а неговата реакция няма да е много положителна
- или просто се гърчиш отдолу, преструвайки се, че те "боли" и си "нервна", защото си се страхувала да му кажеш истината и той да не те отреже напълно.
Той е на 20 ти на 16 следователно, въобще няма да го ебе че си ги излъгала ако му пуснеш.
Ми да ти кажа,за момиче,което не би искало да се възприеме като курва държанието ти не е кой знае колко по-различно...Кажи му истината просто.Като ти е толкова за секса ако той се отдръпне ще си намериш друг![]()
тцтц...
Оф бе , деба ! Кви изнасилвания кви 5 лева. Ако е изнасилена няма да погледне мъж памти века! Кажи му истината. Няма смисъл да лъжеш.
maDamn
Щом ти е само за секс, какво ти пука? Казвай, каквото искаш. Правете секс, ако пита - казваш нещо, ако не - още по-добре.
Идеи как да му го кажа? Не искам да ми се обижда, защото с него си станахме близки и макар да не искам връзка, а просто секс с него това не означава, че няма да си останем приятели, а ако му кажа, че съм го излъгала едва ли ще си останем толкова близки. Или не знам поне да му го кажа по-деликатно, а не просто "Ти знаеш ли, че аз през цялото време те лъгах, защото ми вярваше и си някъв наивник?!" Моля ви за съвети, а не да ми казвате, че съм к*рва и т.н., защото осъзнавам грешката си и няма смисъл да ми я натяквате.
Оф, плетениции!Казваш примерно ,че се среамуваш ,че си го излъгала . Или му казваш ,че не си искала да те сметне за еди каква си.
maDamn
Ох не знам. Не искам да рискувам, но в същото време не мога да стоя със скръстени ръце и да го лъжа, че ще отида пък да не правя нищо и да излизам от ситуацията с тъпи оправдания. Дано да се включи и някое момче в темата, че да си каже мъжката дума, защото едно е да го чуеш от жена, друго е да го чуеш от мъж. Не че имам чак толкова претенции ама не искам да си разваляме отношенията.![]()
отиваш у тях
водите разговор
ти:трябва да ти кажа нещо преди това
той:казвай, слушам те
ти:аз всъщност не съм девствена, съжалявам че те излъгах, просто не исках да ме сметнеш за леко момиче
той:няма проблем, радвам се че ми каза, айде да продължаваме
и те така
не се филмирай, той е на 20, момче е и единственото ,което иска от цялото си сърце,душа и пенис е да прави секс с някоя мацка
така че няма да му пука особено дали си го излъгала или не
а пък ти не си курва, просто си си преценила и си го направила по-рано, не се самообвинявай толкова за нещо таквова
Кажи, че си се отворила сама, ако питаПреди из форума имаше бол такива теми :Д
На мен ако ми го кажеш тва ще помисля за няква тъпа пача но все пак ще те изчукам.Не му казвай че са те изнасилили той да не е слабоумен бе кви са тия филми вие нормални ли сте да не говорим за тва дет сама си се отворила тва е пък върха на сладоледа много тъпо си постъпила като си казала че си девствена а не си не можа ли друго да измислиш тцтц.. Ако искаш да си останете приятели не му казвай кажи му че си се престрашила да питаш майка ти за първия път и ти е казала че в рода ви не е имало кръв при никоя както си пишете в скайпа и добави нещо от рода дано и при мен да няма или поне да е много малко така ще избегнеш въпросите след това.. ддз според мен ако му кажеш много ще му паднеш в очите но ако ти е само за едното е*ане кво ти пука..
Последно редактирано от flo0pY : 03-06-2012 на 18:39
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Кажи му, че си го излъгала и не си девствена, но държиш да знае, че си го правила 7-8 пъти и евентуално не си много опитна и си се изплашила и за това си му казала така... бля.. (което сигурно си е истина? така де... нали?)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мен лично ще ме боли кУрема дали си ме излъгала или не щом става въпрос само за секс отношения, а ако исзвади някоя голяма паламарка със сигурност няма да ти е кеф, напротив
Законът е закон,
но той врата в полето е
и луд е оня, който потърси там сърцето си...
И за това много се притеснявам, защото аз съм една дребничка, мъничка, а той е много висок и слаб. Не съм сигурна, може и само да се хвали, но пък ако не се - не дай си Боже..Иначе мисля утре да му го кажа и да се уговорим да ходим у тях /ако има развитие ще ви уведомявам, но вие не спирайте да изказвате мнение, защото всяко едно насочено конкретно към темата ще ми бъде много полезно/.
Е хубу де, ако му е по-голям и те боли къв ти е дерта да му кажеш, да бъде по-нежен и да не го вкарва целия....
Законът е закон,
но той врата в полето е
И кво повече очакваш да ти кажат кажи му че на 13 години си се ебала 7-8 пъти и после ходи търси приятелство от 20 годишния мъж вие сте болни .. За ебането нема ти откаже той да не педерас тва се знае кво и го казвате по 10 пъти
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Той по принцип ми е обещал ако правим нещо да е много нежен, но все пак малко се притеснявам. Иначе мисля, че е глупаво да не ми го вкарва целия - щом сме започнали нещо дай да го довършим. Не признавам термините от рода на "не целия, половиния" и не знам си още какво. Разговора мисля да го започна и водя както bloodyF ми каза. Звучи ми най-добре за сега...
Ваши си работи както с вика "квот можахме помогнахме"
Законът е закон,
но той врата в полето е
^За което благодаря.Все пак темата ми е отворена за отговори, а когато стане нещо ще казвам и най-вероятно пак ще искам съвети.
![]()