.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 100

Question Девствена - да бе да! Мръсница - ДА!

Кръстих темата така, защото след като чуете историята и проблема ми точно това ще си кажете . Та аз съм момиче на 16г. Загубих девствеността си на 13 /знам колко беше глупаво, но това не може да се промени вече/. Правила съм секс около 7-8 пъти през всичките 3г. А за последно го направих когато бях на 14г. Тоест от 2г. не съм. Преди 2-3 месеца си харесах един готин батко на 20г. Запознахме се на купон и се натискахме. Стигна се до по-интимни отношения, когато аз го спрях и му казах, че не искам. Той се съгласи с мен и нищо не направихме. Накрая на купона той написа скайпа си на ръката ми и на сутринта аз го намерих. Оттам започнаха едни безкрайни разговори и теми за писане в скайп. Той ме попита защо съм му отказала и аз му казах, че съм девствена и ме е било страх. Той започна да ме успокоява, но не ме навиваше. Аз сама се навих. По принцип аз го възприемам като приятел само за секс и ми се иска да направя нещо с него и се бяхме уговорили да отида у тях /всички се сещаме защо/, но аз се отказах, защото не съм девствена и той най-вероятно ще разбере това. Бих ли могла да му обясня деликатно, че не съм искала да ме сметне за к*рва и заради това не съм му казала, че не съм девствена или да го излъжа, че преди например месец съм изгубила девствеността си? Той е много готино момче, но го искам само за секс обаче в същия момент искам да не се обижда за долната ми лъжа, така че моля ви дайте съвети и казвайте как бихте постъпили вие. Има и още един проблем обаче. Пича ми се хвали, че му е много голям, а аз не съм го правила с момче, на което да е повече от 13см и не знам той какво има предвид под "голям". Въпроса ми е дали ще чувствам дискомфорт или нещо такова при акта?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Дискомфорт ще има, ако не си добре възбудена и овлажнена.

Не трябваше да лъжеш. Сега има 2 варианта:
    - казваш му истината, а неговата реакция няма да е много положителна
    - или просто се гърчиш отдолу, преструвайки се, че те "боли" и си "нервна", защото си се страхувала да му кажеш истината и той да не те отреже напълно.

Голям фен Аватара на play23
    Той е на 20 ти на 16 следователно, въобще няма да го ебе че си ги излъгала ако му пуснеш.

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Има 2 варианта:
    -Казваш му истината (по-добрият вариант)
    -Или му казваш, че си била изнасилена и те е било срам да си го признаеш

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ми да ти кажа,за момиче,което не би искало да се възприеме като курва държанието ти не е кой знае колко по-различно...Кажи му истината просто.Като ти е толкова за секса ако той се отдръпне ще си намериш друг
    тцтц...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф бе , деба ! Кви изнасилвания кви 5 лева. Ако е изнасилена няма да погледне мъж памти века! Кажи му истината. Няма смисъл да лъжеш.
    maDamn

anonymous708973
    Guest
    Щом ти е само за секс, какво ти пука? Казвай, каквото искаш. Правете секс, ако пита - казваш нещо, ако не - още по-добре.

Идеи как да му го кажа? Не искам да ми се обижда, защото с него си станахме близки и макар да не искам връзка, а просто секс с него това не означава, че няма да си останем приятели, а ако му кажа, че съм го излъгала едва ли ще си останем толкова близки. Или не знам поне да му го кажа по-деликатно, а не просто "Ти знаеш ли, че аз през цялото време те лъгах, защото ми вярваше и си някъв наивник?!" Моля ви за съвети, а не да ми казвате, че съм к*рва и т.н., защото осъзнавам грешката си и няма смисъл да ми я натяквате.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Оф, плетениции!Казваш примерно ,че се среамуваш ,че си го излъгала . Или му казваш ,че не си искала да те сметне за еди каква си.
    maDamn

Ох не знам. Не искам да рискувам, но в същото време не мога да стоя със скръстени ръце и да го лъжа, че ще отида пък да не правя нищо и да излизам от ситуацията с тъпи оправдания. Дано да се включи и някое момче в темата, че да си каже мъжката дума, защото едно е да го чуеш от жена, друго е да го чуеш от мъж. Не че имам чак толкова претенции ама не искам да си разваляме отношенията.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    отиваш у тях
    водите разговор
    ти:трябва да ти кажа нещо преди това
    той:казвай, слушам те
    ти:аз всъщност не съм девствена, съжалявам че те излъгах, просто не исках да ме сметнеш за леко момиче
    той:няма проблем, радвам се че ми каза, айде да продължаваме

и те така
    не се филмирай, той е на 20, момче е и единственото ,което иска от цялото си сърце,душа и пенис е да прави секс с някоя мацка
    така че няма да му пука особено дали си го излъгала или не
    а пък ти не си курва, просто си си преценила и си го направила по-рано, не се самообвинявай толкова за нещо таквова
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на shmatarok
    Кажи, че си се отворила сама, ако пита Преди из форума имаше бол такива теми :Д

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Кажи, че си се отворила сама, ако пита Преди из форума имаше бол такива теми :Д
    Няма ли да е малко смешно да му кажа това? Не съм на 11 все пак.

Супер фен Аватара на flo0pY
    На мен ако ми го кажеш тва ще помисля за няква тъпа пача но все пак ще те изчукам.Не му казвай че са те изнасилили той да не е слабоумен бе кви са тия филми вие нормални ли сте да не говорим за тва дет сама си се отворила тва е пък върха на сладоледа много тъпо си постъпила като си казала че си девствена а не си не можа ли друго да измислиш тцтц.. Ако искаш да си останете приятели не му казвай кажи му че си се престрашила да питаш майка ти за първия път и ти е казала че в рода ви не е имало кръв при никоя както си пишете в скайпа и добави нещо от рода дано и при мен да няма или поне да е много малко така ще избегнеш въпросите след това.. ддз според мен ако му кажеш много ще му паднеш в очите но ако ти е само за едното е*ане кво ти пука..
    Последно редактирано от flo0pY : 03-06-2012 на 18:39
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Мега фен
    Град
    <3
    Кажи му, че си го излъгала и не си девствена, но държиш да знае, че си го правила 7-8 пъти и евентуално не си много опитна и си се изплашила и за това си му казала така... бля.. (което сигурно си е истина? така де... нали?)
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Кажи му, че си го излъгала и не си девствена, но държиш да знае, че си го правила 7-8 пъти и евентуално не си много опитна и си се изплашила и за това си му казала така... бля.. (което сигурно си е истина? така де... нали?)
    Да, малко се изплаших, че няма да се справя добре. По принцип винаги питам на кой кое му харесва, а с него момента не беше подходящ и нямаше как да знам какво ще му хареса и какво не, което засили притесненията ми.

Мега фен
    Мен лично ще ме боли кУрема дали си ме излъгала или не щом става въпрос само за секс отношения, а ако исзвади някоя голяма паламарка със сигурност няма да ти е кеф, напротив
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    , а ако исзвади някоя голяма паламарка със сигурност няма да ти е кеф, напротив
    И за това много се притеснявам, защото аз съм една дребничка, мъничка, а той е много висок и слаб. Не съм сигурна, може и само да се хвали, но пък ако не се - не дай си Боже.. Иначе мисля утре да му го кажа и да се уговорим да ходим у тях /ако има развитие ще ви уведомявам, но вие не спирайте да изказвате мнение, защото всяко едно насочено конкретно към темата ще ми бъде много полезно/.

Мега фен
    Е хубу де, ако му е по-голям и те боли къв ти е дерта да му кажеш, да бъде по-нежен и да не го вкарва целия....
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

И кво повече очакваш да ти кажат кажи му че на 13 години си се ебала 7-8 пъти и после ходи търси приятелство от 20 годишния мъж вие сте болни .. За ебането нема ти откаже той да не педерас тва се знае кво и го казвате по 10 пъти
    LovEsIckk

Мъжко съм !

Е хубу де, ако му е по-голям и те боли къв ти е дерта да му кажеш, да бъде по-нежен и да не го вкарва целия....
    Ебаси драмата и сичко тва за едното ебане
    LovEsIckk

Мъжко съм !

Той по принцип ми е обещал ако правим нещо да е много нежен, но все пак малко се притеснявам. Иначе мисля, че е глупаво да не ми го вкарва целия - щом сме започнали нещо дай да го довършим. Не признавам термините от рода на "не целия, половиния" и не знам си още какво. Разговора мисля да го започна и водя както bloodyF ми каза. Звучи ми най-добре за сега...

Мега фен
    Ваши си работи както с вика "квот можахме помогнахме"
    Законът е закон,
    но той врата в полето е

^За което благодаря. Все пак темата ми е отворена за отговори, а когато стане нещо ще казвам и най-вероятно пак ще искам съвети.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    дося 10 пъти да се бяхте изчукали, не тука хъц мъц как да му кажа че съм го метнала на джанката
    много го боли ''мъжкия полов орган'' че си се направила на virgin mary
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си