.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 100 от общо 100
    не, не те прави курва, обаче разбиранията са ти детски и докато ги чета ме напушва смях.. просто в постовете ти си личи как толкова силно искаш пи*ка, притесняваш се дали ще я получиш, после пишеш колко си била впечатлена от "цветя и бонбони".. излагаш се, осъзнаваш ли? хахах
    И да де, всеки с разбиранията си .

Хахах ама аз пиша тук анонимно, така че пред кой по точно се излагам като тук никой не знае коя съм?! Иначе разбиранията ми гласят, че секс без обвързване е по-добър и на мен така си ми харесва. Не знам кое дете ще има такива разбирания, че казваш, че са детски, но няма значение - всеки за себе си.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Това че разбиранията ти гласят това, не те прави повече или по-малко дете. Спорчетата можете да си ги водите на ЛС.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Това че разбиранията ти гласят това, не те прави повече или по-малко дете. Спорчетата можете да си ги водите на ЛС.
    Далеч съм от спор. Просто спираме темата с това дали съм курва /така де, аз спирам да отговарям на подобни изказвания/, за да не спамя само.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Като отидеш у тях и много ясн,че той ще разбере,че не си девствена.Така че по-добре му признай.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от soul1199 Виж мнението
    Като отидеш у тях и много ясн,че той ще разбере,че не си девствена.Така че по-добре му признай.
    Свърши тя вече. Аз отидох, направихме го.. Сега въпроса ми беше дали според вас би излязло нещо сериозно от това, защото той ми се обясни в любов.

Супер фен Аватара на djipsito
    Ами ако и двамата сте сериозни, ще излезе нещо сериозно...
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от БожиятАгнец Виж мнението
    Чакай малко..Смятате с Oy7ofCon7roL, че е някакъв критерий за едно момиче кой къде ще я заведе или кой какво ще й купи преди да спи с някого?

Ех, едно време мъжете лъжеха жените, че ги обичат, за да спят с тях..Сега явно ги лъжат, че ще ги водят на дискотека.
    Струва ми се, че нещо не си ме разбрала правилно и тръгваш с рогата напред.

Смятам, че има значение как те възприема момичето и дали ще съумееш да я впечатлиш по подходящия за нейната натура начин. И двамата знаем, че има такива, които смятат, че момчето/мъжа трябва да им бъде спонсор. Просто на мен не са ми интересни, а и не съм скучаещ милионер.

Не обичам да лъжа, особено пък когато са намесени чувства, долняшко е. А и нещата трябва да се наричат с истинските им имена.

Edit: Сега ви прочетох и следващите постове с Oy7ofCon7roL. Трудно ще постигнете някъв консенсус.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 03-10-2012 на 08:09
    Welcome to the Jungle...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Oy7ofCon7roL Виж мнението
    Признавам те, много умело успяваш да изкривяваш думите на хората
    Тук никой не ти говори да разкраваш някоя пача по баровете, да пръскаш маса пари по нея и да демонстрираш колко си велик(впрочм не излизам с разни мастии, дето баровете са им втори дом).
    Аз имам предвид като едно нормално момче да поканя едно нормално момиче, което харесвам било то на кафе, да хапнем нещо някъде , на дискотека или някъде другаде от чисто уважение към нея самата. В смисъл такъв, някак си не одисва да я поканя у нас, да и сипя едно 3 в 1 и да и налетя като животно, нали .... апък ако тръгна да обяснявам на някоя, дето съм я виждал два три пъти колко много я обичам и ценя, най-вероятно ще ме помисли за луд и ще избяга и повече няма да я видя ахахахах
    За това най-удачния според мен вариант е да я поканя да излезем някъде , да я запозная с приятелите ми и по този начин тя сама да разбере, че я ценя и да се почувства като личност, а не да я викам в къщи, един вид
    -я ела в къщи да гледаме филм и да пием кафе, шото ме е срам да излезна с теб ...
    В общи линии тва е
    Много си прав за това. Тамън щях да ти напиша, че аз държа да бъда заведена някъде (като ми е все едно къде), за да се опознаем малко - това ми е основният мотив, а не колко пари ще пръсне по мен. От първия момент мога да преценя дали бих легнала с въпросния човек, но натрупването на напрежение е страшно палава игра
    Да не съм му няква на повикване, че да ме вика у тях ей-така, още повече, ако не ми е никакъв. Ще го пратя по дяволите и това е. Дори ако си fuck buddy (или както там го наричате) на някое момиче, далеч не значи да я караш да се чувства като ходеща вагина, викайки я у тях и после гонейки я.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Първо, приятели с привилегии на 16...не знам, твърде малки сте за да стане. Второ, подарил ти е цветя и бонбони и веднага решаваш, че може да стане нещо сериозно... аз сериозното не го измервам така..
    Иии трето, относно спора, ние обикновено от самото начало знаем дали ще си легнем с вас или не, а колко скоро е въпрос на добре изиграни карти/и не нямам предвид мн похарчени пари/.

кво е съдите всички не знам ..

Град
    Beyond reality
    Не знам кво я дъвчете вече тая тема, станала е работата...
    maDamn

Не знам кво я дъвчете вече тая тема, станала е работата...
    Просто защото бях питала дали може да излезе нещо от това поради причината, че той ми се обясни в любов и някак си не съм сигурна дали може изобщо да се получи.

Град
    Beyond reality
    Ми ние как да знаем?! От вас зависи!
    maDamn

Повече от фен
    абе кажи му истината... той нe e на 15, че да е паднал от небето...
    Последно редактирано от DiabolicalSoul : 03-10-2012 на 23:50
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Голям фен Аватара на Slynchiicee
    Оф бе , деба ! Кви изнасилвания кви 5 лева. Ако е изнасилена няма да погледне мъж памти века! Кажи му истината. Няма смисъл да лъжеш.
    и аз съм на това мнение - няма смисъл да го лъжеш !! по-добре застани и му кажи в очите това,което написа тук че те е било срам да му кажеш да не те помисли за еди ква си отколкото изнасилена мизнасилена пълни глупости ! ... аз не виждам смисъл да му обясняваш с кой кога и къде си изгубила девствеността си - така че не виждам нещо срамно ! всеки сам решава кога да го направи той не е никъв да ти държи сметка така че застани и си признай вместо да лъжеш ! по-добре да реагира тъпо отколкото постоянно да си в няква лъжа !

Никога не се съмнявай в сълзи, които текат през гримирани очи, защото никоя жена не би развалила грима си за нищо на света! G ♥

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Пускаш му, и готово само гледай да има любовна игра за да ти се подмокри котето, че да не те боли. Недей му казва, че си го излъгала, ако се зачуди, че няма кървища няма страшно при някой женки няма кръв.

Супер фен Аватара на flo0pY
    Вие май не четете никви менения преди да пишете тцтц. По темата ми нема стане нищо сериозно с такава като теб той сигурно си мисли че като ти е първия и имаш чувства към него горкия той колко е заблуден чак в любов да ти се обяснява а ти искаше просто да те изчука щот не си го прайла от 13 годишна ибасии драмата ибаси филма ибаси курволяка ;х
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Супер фен Аватара на flo0pY
    http://vbox7.com/play:2be2dbc0&al=2&vid=665127 Поздрав до авторката ;**
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Цитирай Първоначално написано от flo0pY Виж мнението
    Вие май не четете никви менения преди да пишете тцтц. По темата ми нема стане нищо сериозно с такава като теб той сигурно си мисли че като ти е първия и имаш чувства към него горкия той колко е заблуден чак в любов да ти се обяснява а ти искаше просто да те изчука щот не си го прайла от 13 годишна ибасии драмата ибаси филма ибаси курволяка ;х
    При положение, че питам дали би излязло нещо сериозно може би и аз имам някакви такива намерения. Не е нужно веднага да ме обиждаш . Иначе аз от къде да знам, че той още в началото е имал някакви по-различни от сексуални симпатии към мен?!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Абе нали сте се изчукали, тва е важното. Като почнете да го правите редовно ще се появяват и чувствата и работата е опечена.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Правиш ли секс без обвързване или се надяваш той да не те лъже, в крайна сметка?

Правиш секс без обвързване с някъф си там, лъжеш го и после тука ни се обясняваш как щял той да реагира като разбере... отиде наебахте се и ся взе да мислиш ще излезе ли нещо... ЕБАСИ ПРОСТОТИЯТА

Акъл имаш ли че ходиш да го заблуждаваш момчето? Я ходи се чукай с някой др..
    Не била курва ^^ и била осъзнала грешката си, че на 13 са е скъсали от ...
    Я кажи причината да си легнеш с тоя ква беше? Чу го да се хвали, че му е голям и реши да провериш сама? Е не ти не си курва...
    _|____|____|____|____|____|___
    ____|____|HIT YOU'R____|____|_
    _|____|____|HEAD|____|____|___
    ____|____|__HERE__|____|____|_
    _|____|____|____|____|____|___

Град
    Bucuresti, Romania
    Хирургическо възстановяване на девственост. Ама трябват пари и време за възстановяване. Другият вариант е да му дадеш само в кафявата точка. Като туркините, които се пазят за брака.

Кажи, че са ти срязали ципата при раждането, правят го
    My name is Melissa
    And I am sixteen
    I like to touch your body ,
    I like to lick your skin
    Don't worry if I am
    Just a little girl
    Everything you want
    I can do more and more

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми