- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствена - да бе да! Мръсница - ДА!
не, не те прави курва, обаче разбиранията са ти детски и докато ги чета ме напушва смях.. просто в постовете ти си личи как толкова силно искаш пи*ка, притесняваш се дали ще я получиш, после пишеш колко си била впечатлена от "цветя и бонбони".. излагаш се, осъзнаваш ли? хахах
И да де, всеки с разбиранията си.
Хахах ама аз пиша тук анонимно, така че пред кой по точно се излагам като тук никой не знае коя съм?! Иначе разбиранията ми гласят, че секс без обвързване е по-добър и на мен така си ми харесва. Не знам кое дете ще има такива разбирания, че казваш, че са детски, но няма значение - всеки за себе си.
Това че разбиранията ти гласят това, не те прави повече или по-малко дете. Спорчетата можете да си ги водите на ЛС.
maDamn
Като отидеш у тях и много ясн,че той ще разбере,че не си девствена.Така че по-добре му признай.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Ами ако и двамата сте сериозни, ще излезе нещо сериозно...
Първоначално написано от antifashionshit
Струва ми се, че нещо не си ме разбрала правилно и тръгваш с рогата напред.![]()
Смятам, че има значение как те възприема момичето и дали ще съумееш да я впечатлиш по подходящия за нейната натура начин. И двамата знаем, че има такива, които смятат, че момчето/мъжа трябва да им бъде спонсор. Просто на мен не са ми интересни, а и не съм скучаещ милионер.
Не обичам да лъжа, особено пък когато са намесени чувства, долняшко е. А и нещата трябва да се наричат с истинските им имена.
Edit: Сега ви прочетох и следващите постове с Oy7ofCon7roL. Трудно ще постигнете някъв консенсус.![]()
Последно редактирано от DarkTemplar : 03-10-2012 на 08:09
Welcome to the Jungle...
Много си прав за това. Тамън щях да ти напиша, че аз държа да бъда заведена някъде (като ми е все едно къде), за да се опознаем малко - това ми е основният мотив, а не колко пари ще пръсне по мен. От първия момент мога да преценя дали бих легнала с въпросния човек, но натрупването на напрежение е страшно палава игра![]()
Да не съм му няква на повикване, че да ме вика у тях ей-така, още повече, ако не ми е никакъв. Ще го пратя по дяволите и това е. Дори ако си fuck buddy (или както там го наричате) на някое момиче, далеч не значи да я караш да се чувства като ходеща вагина, викайки я у тях и после гонейки я.
Първо, приятели с привилегии на 16...не знам, твърде малки сте за да стане. Второ, подарил ти е цветя и бонбони и веднага решаваш, че може да стане нещо сериозно... аз сериозното не го измервам така..
Иии трето, относно спора, ние обикновено от самото начало знаем дали ще си легнем с вас или не, а колко скоро е въпрос на добре изиграни карти/и не нямам предвид мн похарчени пари/.
Не знам кво я дъвчете вече тая тема, станала е работата...
maDamn
Ми ние как да знаем?! От вас зависи!
maDamn
абе кажи му истината... той нe e на 15, че да е паднал от небето...
Последно редактирано от DiabolicalSoul : 03-10-2012 на 23:50
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
и аз съм на това мнение - няма смисъл да го лъжеш !! по-добре застани и му кажи в очите това,което написа тук че те е било срам да му кажеш да не те помисли за еди ква си отколкото изнасилена мизнасилена пълни глупости ! ... аз не виждам смисъл да му обясняваш с кой кога и къде си изгубила девствеността си - така че не виждам нещо срамно ! всеки сам решава кога да го направи той не е никъв да ти държи сметка така че застани и си признай вместо да лъжеш ! по-добре да реагира тъпо отколкото постоянно да си в няква лъжа !
Пускаш му, и готово само гледай да има любовна игра за да ти се подмокри котето, че да не те боли. Недей му казва, че си го излъгала, ако се зачуди, че няма кървища няма страшно при някой женки няма кръв.
Вие май не четете никви менения преди да пишете тцтц. По темата ми нема стане нищо сериозно с такава като теб той сигурно си мисли че като ти е първия и имаш чувства към него горкия той колко е заблуден чак в любов да ти се обяснява а ти искаше просто да те изчука щот не си го прайла от 13 годишна ибасии драмата ибаси филма ибаси курволяка ;х
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
http://vbox7.com/play:2be2dbc0&al=2&vid=665127 Поздрав до авторката ;**
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !
Абе нали сте се изчукали, тва е важното. Като почнете да го правите редовно ще се появяват и чувствата и работата е опечена.
Welcome to the Jungle...
Правиш ли секс без обвързване или се надяваш той да не те лъже, в крайна сметка?
Правиш секс без обвързване с някъф си там, лъжеш го и после тука ни се обясняваш как щял той да реагира като разбере... отиде наебахте се и ся взе да мислиш ще излезе ли нещо... ЕБАСИ ПРОСТОТИЯТА
Акъл имаш ли че ходиш да го заблуждаваш момчето? Я ходи се чукай с някой др..
Не била курва ^^ и била осъзнала грешката си, че на 13 са е скъсали от ...
Я кажи причината да си легнеш с тоя ква беше? Чу го да се хвали, че му е голям и реши да провериш сама? Е не ти не си курва...
_|____|____|____|____|____|___
____|____|HIT YOU'R____|____|_
_|____|____|HEAD|____|____|___
____|____|__HERE__|____|____|_
_|____|____|____|____|____|___
Хирургическо възстановяване на девственост. Ама трябват пари и време за възстановяване. Другият вариант е да му дадеш само в кафявата точка. Като туркините, които се пазят за брака.
Кажи, че са ти срязали ципата при раждането, правят го![]()
My name is Melissa
And I am sixteen
I like to touch your body ,
I like to lick your skin
Don't worry if I am
Just a little girl
Everything you want
I can do more and more