- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Колко трябва да тежа за височината ми ?!
Ъ .....![]()
ихааа суперимало и други високи момичета,
не съм най-високата в България...
аэ съм 180 и съм около 57-58кг., но все пак има хора с по-леки
и по-тежки кости, различна структура и т.н.
Аз като видя високо момиче на улицата и си викам уау,
наистина е по-добре да си висок...но после като пак
щръкна като среден пръст сред хората и леееко се комплексирам![]()
Последно редактирано от ccdesigns : 03-08-2012 на 12:06
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Пак говориш някакви общи работи, в които няма нищо вярно. Не можеш да твърдиш, че всички момичета искат да изглеждат еди-как си, защото ти самият нито си момиче, нито пък си провел някакво масово проучване как искат да изглеждат. Всеки си има собствени идеали, собствен вкус, собствени предпочитания. Разбери го.
Първоначално написано от Nietzsche
Официялно проучване не съм правил, но това не ми пречи да попадам все на момичета, които се стремят да са възможно най-слаби. Айде, да не казвам във всички случаи, но в 95% от тях сигурно.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
мисля че не правиш тъкната граница между слабо момиче и анорексичка като момичето на снимката...но пък първата за разлика от втората е стегната...
по темата
и аз много се радвам че имало и други..;дд
аз съм 1.78, но обичам тялото да ми е стегнато и затова спортувам и тичам, което донякъде допринася за теглото ми, което варира от 55-56 кг...трябва да кажа за майка си която е била шампионка по художествена гимнастика и днешно време ходи на фитнес, с 2-3 см е по-висока от мен и тежи 53, което за мен е направо убийствено..И искам да отбележа че не спазвам никакви диети, ям каквото ми падне без да се лишавам...Висока съм и съм слаба, но не защото се старая...ами семеен метаболизъм..![]()
аз съм на 13 тежа 52 кг и съм висока 158 ! колко кг трябва да тежа ?!