- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ще полудея вече...
Като си вземаш слънцезащитен крем гледай да е и на хубава марка, а не някои от евтините бокулци. Те са ок за кожа, която е мургава и няма по принцип проблеми със слънцето и човек може да си ги използва колкото да се залъгва, че върши нещо за предпазването на кожата си. Препоръчвам ти на Avene слънцезащитния крем, имат специално за лице, фактор 40+ или 50+, също съм чувала много добри отзиви за крема със същия фактор на Eucerin. Не знам дали носиш ФДТ/пудра, но ако да, хубаво е да използваш такива със защитен фактор, повечето са с 15/25, но пак е по-добре от нищо.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Да използвам фдт. Още утре ще си купя слънцезащитен крем, но не знам какъв....То каква му е ползата всъщност, ще предпази ли кожата ми от нови бенки и гадните пигментни петна от гримовете и слънцето? Мога ли да си мажа и тялото с него? Само да не лъщя все едно съм намазана с мас че...![]()