- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- [Важно!] КС - Кофаджийски съюз
Ladies and gentlemen,
Имам честта да ви съобщя, че потребителите от кофата започваме да полагаме основите на Кофаджийския съюз (КС).
Това е съюз за братство и единство между потребителите на кофата, и за съвместни действия за да направим Кофата едно по-добро място. Всеки от вас може да се присъедини, като се набират хора в няколко области:
1. Администрация на КС
Включва главен секретар, директор и заместник директор
2. Отдел "Свободно мислене" на КС
За демократичност и нецензурирано писане в Кофата
3. Отдел "Развитие на кофаджийските ресурси"
Включва само най-активните членове на кофата, като се избира и едн председател, който се сменя на 6 месеца.
4. Таен отдел
Информация не е налична. Тук ще влизат тайно само кофаджии, поканени лично от главния секретар или директора на КС.
5. Съвет за сигурност на КС
Това е гаранцията за независимостта и безопастността на кофата.
По решение на Съвета за сигурност могат да бъдат атакувани определени потребители/теми/раздели/ или форуми, които застрашават сигурността на Кофата.
Съюза разполага с всички необходими ресурси да води мащабни кибер военни акции, срещу всичко и всеки, който опетнява името и застрашава сигурността на кофата.
Тук се избират главен секретар на Съвета за сигурност и още 7 форумни потребителя.
Може да кандидатствате веднага, само като предоставите информация с какво може да сте полезни на кофата.
Кой какъв пост ще заеме може да се реши с лична кандидатура, или с тайно гласуване на по-късен етап!
Кофаджийски съюз - Заедно можем повече!
Списък:
1. Главен секретар - Адолф Алминаторов (Alminator)
Директор - Доминик Строс-Кан Галфонсо Фалософ (D1esel)
Заместник директор -
2. Отдел "Свободно мислене" - всички членове на която и да е друга група.
3. Отдел развитие на кофаджийските ресурси
Председател - D1esel
Членове - Alminator, D1esel, Ewok, DarkTemplar
4. Таен отдел - информацията е криптирана.
5. Съвет за сигурност.
Главен секретар -
Членове - D1esel, Alminator, DarkTemplar
Последно редактирано от AlMiNaToR : 03-07-2012 на 12:44
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
ПИЧ, БЕЗ МАЙТАП, АМА СИ МИСЛЕХ СНОЩИ ДА НАПРАВЯ ТОЧНО ТАКЪВ СЪЮЗ, ПО-СКОРО МАСОНСКА ЛОЖА!![]()
![]()
Ама наистина бе човек
Aма няма ли да е по-яко да си направим Масонска ложа, а не кофаджийски съюзВ смисъл, ако ти живееш във Варна, а аз в Пазарджик, ако си решил да си правиш сватбата в Пазарджик, аз да отида да ти намеря напълно по братски най-хубавият и евтин ресторант. а аз ако искам да отида на море в Варната, ти да ми намериш най-хубавият и евтин хотел, например
Аз кандидатствам все пак за всичките позиции на твоя съюзOт сега ти казвам, да знаеш!
![]()
Последно редактирано от D1esel : 03-07-2012 на 09:33
аз мога да съм директорвсе пак съм най-якия
Не бе, базикам се, не съм най-якия баш, ама мисля, че бих бил един честен, напълно безпристрастен печен директор на КС
![]()
Аз съм главен секретар и член на съвета за сигурност.
Ти може да си директор директор, но само ако не се появи по-сериозен кандидат за поста (като Наско)
Чакаме още кандидатури
OKТи си шефа, ама да знаеш, че ако Наско пожелае да е директор, аз може да съм заместник директор например!
Но най-добре ще е аз да съм директор, а Наско - заместник
Аз съм роден за директор, да знаешЩе съм готин с всички, няма да се заяждам с никого
А и всъщност съм доста сериозен, когато става въпрос за нещо важно
Taка че не се колебай, а ме назначи за директор още сега - няма да съжаляваш, обещавам
![]()
Последно редактирано от D1esel : 03-07-2012 на 09:50
Честито на Доминик (d1esel) - вече е директор
Наско искал да става заметник директор...
Г-н Директор, вие какво мислите по въпроса?
@ Adolf Alminatorov - добави ме и като член на отдела на кофаджийските ресурсиЩото след 6 месеца като дойде другият председател да не взема на сухо да остана в тоя отдел
![]()