.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Фон дьо тен : )

Тук има ли момичета, които използват фон дьо тен Maybelline Affinitone mineral ? Колко време стои на лицето, изглежда ли естествено и всичко, което ви хрумне. Колебая се дали да си го взема, но искам първо да чуя и вашите мнения. : )

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Аз го ползвам. Не е особено покривен, но пък изглежда много естествено и като цяло съм доволна. Като се замисля нямам никакви оплаквания от него, но просто си взех и на Буржуа и техния ми хареса доста повече :Д
    http://www.ivis.bg/products_images/product_1341.jpg такъв е моя, разбира се друг цвят.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Мда и аз го ползвам и съм много доволна. Седи естествено, лекичък е и има доста по-хубави цветове от този в тубичката. Но е малко по-мазен и ако си с мазна кожа, по-добре не си го взимай.

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    И аз съм на мнението, че е една идея по-мазен от стария Афинитон, останах си на стария, дори и рядко да използвам ФДТ се опитвам да матирам кожата си, а пък с този "лъщенето" се появява някъде след 30 мин. при мен.

И аз съм със другия. Този като го пробвах в магазина ми се вида много тежък за моята кожа.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

До преди няколко седмици бях с такъв, но свърши.Аз съм много доволна от него.Стои естествено, не е много покривен, но ми прикриваше луничките и някои от папките, като имам. Да кожата стои малко лъщяща, но аз търся точно такива фон дю тени. Според мен е по-хубав от първия, защото на мен първия ми изглежда все едно съм с маска. А и има по-светли цветове и забравих да кажа,че издържа около 6 часа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си