.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

оценката от дипломата

Имало е хиляда такива теми, но моя въпрос е малкоо по различен.
    Значи...имам въпрос относно оценката от дипломата... Предметите, които сме ги учили САМО в 9ти клас, ще бъдат ли включени в дипломата или въобще да не ги смятам?
    Има и предмети, които сме учили само в 9,10, и 11 клас...и такива само в 9 и 10...Ще бъдат ли включени в дипломата?
    Имам и още един въпрос, ако крайната оценка по даден предмет от 4те години е 3,50 зачита ли се като 4, или се смята като 3,50 и колкото излезе накрая...?!

П.П ако оценката от дипломата ми е 3,50 4 ли е?
    Последно редактирано от drundrunnn : 03-07-2012 на 12:46

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Зависи за къде ти трябва. Дипломата в България се формира от балообразуващите оценки ( например Български и Математика), а в чужбина се зачитат всички предмети от 9. клас нагоре.
    Смята се по стотни. 3,50 си е 3,50
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Смятат си абсолютно всички оценки и предмети от 9 до 12 клас+професионалните предмети/ако има такива/оценките от матурите-оценките се пишат до стотни и влизат всички предмети, които сте учили от 9 до 12 клас, aбсолютно всички предмети

например физика, химия, география и тнт се учат 9 и 10 клас -9клас си имал/а 4, 10-ти-5 значи в дипломата директно 4,50
    оценката от дипломта е в стотни-например 5,499 е много добър и не е 6 или пък 5,548 или 2,989 е слаб и тнт-влизат абсколютно всички предмети и оценки 9-12 клас +оценките от матурите и се прай средно аритметично, дори и даден предмет да се е учил само 9-ти клас първият срок да кажем отново влиза
    н ако от всички предмети си изкарал/а да кажем 5,00, а от двете матури средното аритметично ти е 3,50-оценката от дипломата ти става 4,25-така че и матурите са много важни

Супер фен Аватара на DesireToFire
    А когато си примерно в МГ и 9ти клас си учил разказвателните за 8ми. Тогава смятат ли се?
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Супер фен Аватара на LeprikonA
    ^ Не, те са влезли в свидетелството за основно образование.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Значи оценките от 8ми клас не се смятат?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си