- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс за една вечер??? С кой?
Още няколко, на които по-сериозно съм хвърлил око:
PamelaIvanova, Baby98(бахти якото хлапе, нека официално бъда арестуван от "Нежна полиция" ]...), BaffaLsc, baby07(:O тяло и чудо), innaaa(има нещо развратно в нея, заради което съм готов да се прежаля...
) и т.н. Наистина имало бол путки в тоя сайт.
Нека да не е...
Пантерке, тая морската май трябва да е baby07, ако не се лъжа. Ама ти така я описа, че реших, че е някоя префърцунена кукла фешънка...Пък то реално едно доста хубаво девойче.
ама ти си много просто парче бе брат, въобще кой говори на теб бе, отиди да се прегледаш.. виждам че си и яко навит, кажи и го и да се приключва или просто си трай и не ми се прави на голям мъж, спокойно.. ще ти я оставя, понеже съм се нагледал на такива като тебе. И другото което е, не си падам по лигли ;p, така че както казах дишай спокойно. хахах
Последно редактирано от Mitsuhide : 03-13-2012 на 11:33
Кой да ми оставиш, като с никой не съм обвързан, ръб? И като никоя не ми взема вниманието, а просто си спамя по темата? На тези, които съм навит - съм им казал.
Просто те вземам на подигравка, защото с 10 коментара бързаш да събереш материал и да разгледаш всичко.
Както и да е.
(chuckle)
охх мишкооо, вземал за подигравка.. знаеш ли през къде ми е за тоя форум? ти харабия си няк'в откачен, чесно земи се прегледай че ми става жал..
сега ще ти кажа нещо сериозно.. братле, стегни се малко и стига си се впрягал за детински неща, по никакъв начин не съм казъл каквото и да е по твой адрес, ти си избиваш комплекси (нямам против, но не ми прави п*ткенски номерца през клавиатурката ти) хахах.. и к'во ся ше си мерим пишките кой колко коментара има ли?!, моля ти се.. стига булшитс, просто ми стана интересно как изглежда момичето, както и да е де няма значение, айде със здраве че стана голям спам.
Ако се сетиш, пиши на лично. С удоволствие ще й...кхъм...разгледам аргументите.
Големи сте развратнициКазахте си всички мръсни помисли на всеослушание
![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Имам чудесна приятелка и друга с мен няма да легне, но има хора от форума, с които с удоволствие бих се запознал на живо.
Ти сериозен ли се брато? Еби докато можеш че като удариш 60 ще искаш ама отвеса си е отвес!
От форума почти няма "жена" която бих порязал. Всички са мега нечистоплътните пикли и подчертавам ПИКЛИ. Картинката е жалка! Всъщност може и да съм изчукал някоя по трасето без да знам че е от форума - света е малък![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Аз бих се опитал с ShtrudeLa ама съм много малък за нея!ще ме изяде
![]()
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Да се разпиша и аз за ShtrudeL.. Не честно имаше една тема във форума за снимки и ми се стори най-симпатична. Дори още си пазя няколко ;д