.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 103
    anonymous768631
    Guest
    Още няколко, на които по-сериозно съм хвърлил око:
    PamelaIvanova, Baby98(бахти якото хлапе, нека официално бъда арестуван от "Нежна полиция" ] ...), BaffaLsc, baby07(:O тяло и чудо), innaaa(има нещо развратно в нея, заради което съм готов да се прежаля... ) и т.н. Наистина имало бол путки в тоя сайт.

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от Mitsuhide Виж мнението
    dream1707, да, така е .
    Irti, не мисля че си и секретар или каквото и да е, а относно другия ти коментар просто ще ти се .
    Ще ми се да си мачкаш пишлето? Не съм гей. Ако не беше истина нямаше да се засягаш. Бегай, амсалак. :P

Хм.. кой, кой.. тук повечето са прокурорни, но съм навит на sarin4eto.

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Не си падам по тази част. Друго си е ухажването, трепета, очакването.
    Най-точното мнение! Просто секс не е толкова интересно, отколкото да е с човека, когото харесваш

anonymous768631
    Guest
    Нека да не е...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    110 литра с козя брадичка, бакенбарди, гола глава изрисувана с черепи. Чупи китки на канадска и яде по 16 банички, но сплескани в една. Срещу добро заплащане става охранител и тогава минава на боен режим, но по-добре да не знаеш какъв е той.. Не може да я изхраниш - не е за теб. Инак е пичка, да.
    Общо взето

anonymous768631
    Guest
    Пантерке, тая морската май трябва да е baby07, ако не се лъжа. Ама ти така я описа, че реших, че е някоя префърцунена кукла фешънка... Пък то реално едно доста хубаво девойче.

Ще ми се да си мачкаш пишлето? Не съм гей. Ако не беше истина нямаше да се засягаш. Бегай, амсалак. :P

Хм.. кой, кой.. тук повечето са прокурорни, но съм навит на sarin4eto.
    ама ти си много просто парче бе брат, въобще кой говори на теб бе, отиди да се прегледаш.. виждам че си и яко навит, кажи и го и да се приключва или просто си трай и не ми се прави на голям мъж, спокойно.. ще ти я оставя, понеже съм се нагледал на такива като тебе . И другото което е, не си падам по лигли ;p, така че както казах дишай спокойно. хахах
    Последно редактирано от Mitsuhide : 03-13-2012 на 11:33

Кой да ми оставиш, като с никой не съм обвързан, ръб? И като никоя не ми взема вниманието, а просто си спамя по темата? На тези, които съм навит - съм им казал.

Просто те вземам на подигравка, защото с 10 коментара бързаш да събереш материал и да разгледаш всичко.

Както и да е.

(chuckle)

Супер фен Аватара на flo0pY
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    За моя милост ли става въпрос
    позна курварин гаден ;д
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Кой да ми оставиш, като с никой не съм обвързан, ръб? И като никоя не ми взема вниманието, а просто си спамя по темата? На тези, които съм навит - съм им казал.

Просто те вземам на подигравка, защото с 10 коментара бързаш да събереш материал и да разгледаш всичко.

Както и да е.

(chuckle)
    охх мишкооо, вземал за подигравка.. знаеш ли през къде ми е за тоя форум? ти харабия си няк'в откачен, чесно земи се прегледай че ми става жал..
    сега ще ти кажа нещо сериозно.. братле, стегни се малко и стига си се впрягал за детински неща, по никакъв начин не съм казъл каквото и да е по твой адрес, ти си избиваш комплекси (нямам против, но не ми прави п*ткенски номерца през клавиатурката ти) хахах.. и к'во ся ше си мерим пишките кой колко коментара има ли?!, моля ти се.. стига булшитс, просто ми стана интересно как изглежда момичето, както и да е де няма значение, айде със здраве че стана голям спам .

Цитирай Първоначално написано от Mitsuhide Виж мнението
    охх мишкооо, вземал за подигравка.. знаеш ли през къде ми е за тоя форум? ти харабия си няк'в откачен, чесно земи се прегледай че ми става жал..
    сега ще ти кажа нещо сериозно.. братле, стегни се малко и стига си се впрягал за детински неща, по никакъв начин не съм казъл каквото и да е по твой адрес, ти си избиваш комплекси (нямам против, но не ми прави п*ткенски номерца през клавиатурката ти) хахах.. и к'во ся ше си мерим пишките кой колко коментара има ли?!, моля ти се.. стига булшитс, просто ми стана интересно как изглежда момичето, както и да е де няма значение, айде със здраве че стана голям спам .
    Не се впрягам, а просто те бъзикам и те гледам как се палиш. Не правя никакви номерца. Написах ироничен коментар и ти се закачи за него, а аз продължих да се майтапя.

Как и да е.. както ти каза - със здраве! :]
    Последно редактирано от Irti : 03-13-2012 на 14:05

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от kartacha Виж мнението
    Пантерке, тая морската май трябва да е baby07, ако не се лъжа. Ама ти така я описа, че реших, че е някоя префърцунена кукла фешънка... Пък то реално едно доста хубаво девойче.
    Не, не... една друга е. Пак някво бебе беше, бургазлийка е, ама не й помня никнейма. Май има някви токчета за аватар...

anonymous768631
    Guest
    Ако се сетиш, пиши на лично. С удоволствие ще й...кхъм...разгледам аргументите.

Цитирай Първоначално написано от Milena96 Виж мнението
    С Kia_Sportage
    Става ама кажи кога
    :P

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Големи сте развратници Казахте си всички мръсни помисли на всеослушание
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Имам чудесна приятелка и друга с мен няма да легне, но има хора от форума, с които с удоволствие бих се запознал на живо.

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Имам чудесна приятелка и друга с мен няма да легне, но има хора от форума, с които с удоволствие бих се запознал на живо.

Ти сериозен ли се брато? Еби докато можеш че като удариш 60 ще искаш ама отвеса си е отвес!

От форума почти няма "жена" която бих порязал. Всички са мега нечистоплътните пикли и подчертавам ПИКЛИ. Картинката е жалка! Всъщност може и да съм изчукал някоя по трасето без да знам че е от форума - света е малък
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Аз бих се опитал с ShtrudeLa ама съм много малък за нея! ще ме изяде

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Против.

С никой и никъде.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload Виж мнението
    Всички са мега нечистоплътните пикли и подчертавам ПИКЛИ

това явно не е в тоя форон
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    С БлъдиФ!!!
    maDamn

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Аз бих се опитал с ShtrudeLa ама съм много малък за нея! ще ме изяде
    Щрудел-а идеализира романтичните филми, в които го правят на бавна мексиканска музика, заглушено осветление, сатенени червени завивки и свещи. Иначе да не ти пука, че си малък.

4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Да се разпиша и аз за ShtrudeL .. Не честно имаше една тема във форума за снимки и ми се стори най-симпатична. Дори още си пазя няколко ;д

Супер фен Аватара на FasterBeach
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Щрудел-а идеализира романтичните филми, в които го правят на бавна мексиканска музика, заглушено осветление, сатенени червени завивки и свещи. Иначе да не ти пука, че си малък.
    Тогава ш'те водя ей тука:

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението

Значи смятам да зарежа приятелката си и да се оженя за теб , comprende?!
    (емотиконче на което му текат лигите от кеф!)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си