- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за чалгата?
цепите мрака просто всички нито сам за чалгата нито сам против имаше 1 коментар дет казаха че зависи от вкуса,но чалгата е точно кат RNB просто то е на анг, а ме съмнява много от вас да знаят анг и да могат да си преведат текста.Що не видите на pussycat dolls-Buttons текста и тогава говорете кво е чалгата.
Не слушам чалга, но и не мисля, че проблемът идва от нея. Ако не беше тя, щеше да е някоя друга простотия. Просто мнозинството от хората са си такива по начало и дори чалгата никога да не беше създавана, щяха да подражават на друга култура отговаряща на съответните им интелектуални способности. Подчертавам, че визирам хората, слушайки само или основно такава музика и влияейки се по отношение на начин на обличане и държание от нея.
90 % чалгата е пълна простотия.. Рядко я слушам но определено има много ама МНОГО добри песни.. Колкото и на рядко да са.. Путки майни такива вие я приемате като нз кво.... Ако слушаш чалга си некъв смешен селянин... Ако не я слушаш си адски модерния чак на хвалба го карат като кажат пфф аз чалга не слушам.. Обаче като сте сами съм убеден, че всички я слушате... Аве мизерна история кво пойче :Д
Тоя по горе "sunman" като не я харесва толко чалгата може му дама моя микрофон да ми изпее нещо в негов стил.. С повече слюнка..
кавал
Много ме дразнят лицемерите. До вчера две мацета от даскало разправяха колко мразели чалга, а като решавахме каква музика ще слушаме на бала и двете викат „Много ясно, че чалга. Без чалга купон не става.“ Еми била съм и на яки купони без чалга. За простия човек музиката се дели на две. Чалга и “английску„. Слушайте чалга колкото си искате. Само не ме карайте аз да я слушам.
Тая музика е най най най......-ужастната да мразя я , но не може да накараме всички да я мразят света е хубав точно , защото е различен и не може да искате от другите да бъдат като вас