.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    Цитирай Първоначално написано от Тарикатче Виж мнението
    Да живее ЧАЛГАТАAAAAAAAA
    Със селянията си не си интересен!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    Чалга слушам само да си повдигна настроението иначе я МРАЗЯ. Изключвам песните на Слави Трифонов.

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    Цитирай Първоначално написано от sunman Виж мнението
    Със селянията си не си интересен!
    Еби си майката бе балък.... не ми се обяснявай с кво съм интересен и с кво не... КЕФИ ме chalgata are pukni от яд :Д Колко си прост само.. Дразни се, че ми харесва чалгата.... Тряа всички да я мразим а? :Д хахахах некво много просто парче си честно.. Ама МНОООО :Д

Град
    Гоце Делчев
    Еби си майката бе балък.... не ми се обяснявай с кво съм интересен и с кво не... КЕФИ ме chalgata are pukni от яд :Д Колко си прост само.. Дразни се, че ми харесва чалгата.... Тряа всички да я мразим а? :Д хахахах некво много просто парче си честно.. Ама МНОООО :Д
    То аз ако съм се дразнел досега да съм пукнал от яд!
    Деградирал си!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

цепите мрака просто всички нито сам за чалгата нито сам против имаше 1 коментар дет казаха че зависи от вкуса,но чалгата е точно кат RNB просто то е на анг, а ме съмнява много от вас да знаят анг и да могат да си преведат текста.Що не видите на pussycat dolls-Buttons текста и тогава говорете кво е чалгата.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Не слушам чалга, но и не мисля, че проблемът идва от нея. Ако не беше тя, щеше да е някоя друга простотия. Просто мнозинството от хората са си такива по начало и дори чалгата никога да не беше създавана, щяха да подражават на друга култура отговаряща на съответните им интелектуални способности. Подчертавам, че визирам хората, слушайки само или основно такава музика и влияейки се по отношение на начин на обличане и държание от нея.

Повече от фен Аватара на Тарикатче
    90 % чалгата е пълна простотия.. Рядко я слушам но определено има много ама МНОГО добри песни.. Колкото и на рядко да са.. Путки майни такива вие я приемате като нз кво.... Ако слушаш чалга си некъв смешен селянин... Ако не я слушаш си адски модерния чак на хвалба го карат като кажат пфф аз чалга не слушам.. Обаче като сте сами съм убеден, че всички я слушате... Аве мизерна история кво пойче :Д

Тоя по горе "sunman" като не я харесва толко чалгата може му дама моя микрофон да ми изпее нещо в негов стил.. С повече слюнка..

кавал

Град
    Гоце Делчев
    90 % чалгата е пълна простотия.. Рядко я слушам но определено има много ама МНОГО добри песни.. Колкото и на рядко да са.. Путки майни такива вие я приемате като нз кво.... Ако слушаш чалга си некъв смешен селянин... Ако не я слушаш си адски модерния чак на хвалба го карат като кажат пфф аз чалга не слушам.. Обаче като сте сами съм убеден, че всички я слушате... Аве мизерна история кво пойче :Д

Тоя по горе "sunman" като не я харесва толко чалгата може му дама моя микрофон да ми изпее нещо в негов стил.. С повече слюнка..

кавал
    Доста си забавен,я дай някоя хубава чалга песен дето не е с мелодия от Турция,Гърция,Сърбия,Румън я!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Град
    Гоце Делчев

кавал
    Доста си забавен,я дай някоя хубава чалга песен дето не е с мелодия от Турция,Гърция,Сърбия,Румън я!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Много ме дразнят лицемерите. До вчера две мацета от даскало разправяха колко мразели чалга, а като решавахме каква музика ще слушаме на бала и двете викат „Много ясно, че чалга. Без чалга купон не става.“ Еми била съм и на яки купони без чалга. За простия човек музиката се дели на две. Чалга и “английску„. Слушайте чалга колкото си искате. Само не ме карайте аз да я слушам.

Голям фен Аватара на slimbo
    Тая музика е най най най......-ужастната да мразя я , но не може да накараме всички да я мразят света е хубав точно , защото е различен и не може да искате от другите да бъдат като вас

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си