- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- С готин човек ли стоите в училище?
Почти всеки час с различни, не се оплаквам, пичаги са...![]()
Дам, добре, че нас не ни карат по номера. Който както иска!
Аз си седя на последния чин и всеки час с различен човек.
Еми.. повечето време си седя с мойта групичка.Ако ни разместват по номера пак съм с печени хора...
Зависи. Ние често се случва да се разместим, но като цяло да.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
нда.. пък и на чиновете около нас има готини хора( по свой си начин, защото външен би ги сметнал за ретарди.. а те не са! ) ...![]()
fear4o <--- май bro' xDD
darkPaladin <--- *миг, мииг*
So what we get drunk
So what we smoke weed
We’re just having fun
We don’t care who sees
So what we go out
That’s how its supposed to be
Living young and wild and free
Само по История седя с един, дето... толкова се обичаме, просто не е истина. И то точно по "любимия" ми предмет... пък той мълчи като риба. Ужас xD Таа само там сме по номера, иначе съм с компанията. ;D
Бледа кукла си ти,
която студено ме гледа с очи.
Даа..с най-добрия ми приятел) А ако се разместим,пак сме си групичката на последните чинове..
С една от най-добрите ми приятелки седя,значи да. ;Р
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Аз дори не знам кой седи до мен.
Непрекъснато се сменяват. Но като цяло, не ми се е падал някой неприятен. Винаги по-близките ми хора са около мен.
И спря да се върти за миг земята..
сядам до който искам и който иска сяда до мен.В класа ми смотани почти няма тъй че...;дд