- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво ви отблъсква и какво ви привлича?
Има прекалено много теми за аналния секс,но...никъде не видях конкретния отговор от тези дето го правят и тези дето не го правят на въпроса на темата ми.Може би съм се замислила да направя някакъв опит за анален секс и търся конкретни мнения от опитни хора както момчета така и момичета.
Отблъскваше ме мисълта за болката и страха от подготовката. В един момент ми хрумна, че искам да пробваме и изведнъж открих, че няма нищо страшно. Освен това, бях успяла напълно да се успокоя, да се отпусна и още първия път въобще не ме боля. Беше странно като усещане и най-в началото имаше лек намек за болка, но отмина много бързо. Всъщност доста ми хареса.
ПП. Вие нали скъсахте с гаджето ти? С някой друг ли мислиш да пробваш?
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Любопитствам.Имала съм намеци за анален секс,но като че ли нещо самата идея не ме привлича достатъчно.
А относно гаджето не е първия,надявам се няма да е последния,но е възможно да пробвам с друг анален,ти го описа доста...хубаво.Само усещане ли е или свършваш и от него и коя е топ позата за анален секс?
При аналния секс особено като ти е за първи път ще ти стане адски хубаво от чисто психологическа гледна точка. От самия факт че го правиш. За да не е болезнено е важно ти да се отпуснеш, да не се опитваш да се стягаш от притеснение или нещо такова, защото това ще има силно отрицателен ефект. Лубриканта е препоръчителен, макар че аз почти винаги съм го правил без него и не е имало никакъв проблем. Докато свикнеш е хубаво за първи път позата да е да сте легнали на една страна един зад друг. Така момчето ще има по добър контрол и ще може плавно да прониква, защото на задна примерно ще се "полакоми" и да проникне бързо или просто от самата си тежест да не се усети колко натиска. Презерватива е силно препоръчителен първо защото момчето може да хване някоя инфекция (макар че и това не става толкова лесно) и второ защото момичетата понякога изпитват неприятно чувство след като им свършиш дупето, защото след това може да потече малко и се чувстват неудобно, а се стремим да избегнем това.Най- добрия начин за започване на анален според мен е докато ти го "яздиш" и сте лице в лице момчето леко да започне да масажира ануса ти използвайки естествения ти лубрикант от вагиналния секс да проникне с пръст и леко да разтрива халката, то се усеща като се отпусне на пипане ..... и така. Няма нищо страшно. Навсякаде го описват като супер ултра хардкор
, но ако се направи като хората без притеснение е невероятно преживяване. Аз обожавам аналния секс и за мене който не го е правил все едно не е правил секс просто....
А и приятелките ми, с които съм го правл също не са имали оплаквания, така че явно и за момичетата е доста вълнуващо преживяване. Чувал съм доста кофти истории за момичета, които са го правили с разни тъпаци дето нямат грам акъл ама затова ще подбираш, с кой да го направиш и ще му обясниш че твоя задник не е пълна пуйка.
![]()
"If you look like an idiot it's probably punk."
Моят най-голям страх беше, разбира се, болката и въобще цялата подготовка, както вече се спомена по-горе. Това, което ме привлече е, че е табу, че е нещо съвсем различно, а мен различното и неприемливото много ме привлича. Също така бях и любопитна.
В крайна сметка го направих един ден, когато бях решила да направя изненада на приятеля ми и се чудих какво. Вече му бях спретвала доста изненади, но исках нещо различно. И докато правихме секс просто му намекнах, че ако има желание може да разнообразим по този начин. Чувството беше странно, но не ме боля. След още няколко пъти съвсем се отпуснах и всичко стана чудесно. И все пак искам да отбележа, че искам този акт да си остане като "различното". Нещо като допълнение към секса. В никакъв случай не искам да го правим всеки път. Нека си остане специално.
Само усещане е засега, но и аз още нямам много опит.Нямаме място да го правим често. Мисля си, обаче, по усещането, че мога да свърша така. Ще видим.
На нас ни е най-удобно, докато аз лежа по корем с разтворени крака, а той е отгоре. Ако човека в началото е много внимателен и ти си много отпусната без странични мисли, не би следвало да боли. Ако заболи, спирате за малко и то разминава бая бързо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
От аналния ме отблъсква само едно,не болката сами се сещате за какво говоря.Толкоз истории изчетох тук и съм слушала,че.....
Ако има свястна подготовка, няма да има гафове.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Мхм .
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()
Жената има пyтka за тая работа, не гъ3!
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Да бе... едно такова специално се чувстваш. И някво мръснишко...
Хубавото е, че за разлика от вагиналния, тук няма разлика между опитно и неопитно момче. Стига да не е гнусен егоист, да има елементарна сексуална култура, да иска да направи преживяването хубаво за момичето си и да не бърза като теле пред майка си, нещата ще са направо перфектни. Има някакъв чар в това с човека до теб да сте си първите в нещо сексуално.
Направих го снощи в крайна сметка.И пантерката е права,имаше го това мръснишко чувство.И беше добре отзад колкото и скептично настроена да бях ,а позите бяха задна и аз отгоре.Благодаря за съветите в темата и на тези дето ми писаха на лични!
Задна и ти отгоре? Че вие сте подходили супер хард :д
твърдо подкрепям мнението на Сириус
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Ааа, не, не. Саша никой не може да я замести.
Аз ли съм от малкото които не са се омазали от аналния без момичето да си е правило клизма? Просто трябва да знаеш как да подходиш...
Не си. И аз винаги като съм правил анален момичетата не са си били правили клизма и не е имало абсолютно никакъв проблем.
"If you look like an idiot it's probably punk."
Мне. Всъщност, мисля, че повечето са така. Клизмата не само че не е толкова нужна, която я изкарват, ами и е неприятна, отнема време и отнема чара на непланувания анален. Под "неплануван" далеч нямам предвид да се отиде на купон и да се прави в едната стая, докато в другата има 30 човека, не съм от тези и едва ли някога ще бъда.
Bad girl,пантерке спокс ще ви се случи и на вас да се подрискате!Клизми си правете тва е решението против гафове!
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Аз не бих посмяла без. Чувала съм интересни случки от тоя тип. Иначе бившата ми най-добра приятелка го правеше без клизма редовно и все се хвалеше, че всичко си било наред, докато един път спря да бъде. После имаше жалване 5 месеца по въпроса дали щял да разкаже на някого. Не знам за чара на непланувания анален, но знам, че никак няма да го усетя тоя чар, докато се притеснявам за фал и не смея да мръдна.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Радослав![]()