- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за момчетата с дълга коса ?
Аз съм пуснал коса дълга до рамената,интересно ми е какво мисли нежният пол по темата) .
На някой им ходи доста а на други не. и на мен ще ми е интересно какво мислят че и аз съм с дълга коса .![]()
Да наистина не на всички им отива.trabis ще качиш ли някоя твоя снимка с дълга коса?
Никак не ми харесват.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
на някой им отива на други- не,но на мен различно от обикновената прическа за момче не ми харесва..
Изобщо не ми харесват момчета с дълги коси. Имам чувството, че са по-женствени от мен и това не ми допада.![]()
зависи от
дължината
дали му отива
и дали я поддържа тази коса все пак
Никак не ми харесва ,поне до сега не съм виждала момче на което да му отива дълга коса![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Не ми харесва, предпочитам с къса...или поне, ако не иска момчето да е с къса коса, да 5 см най-много!
Родила съм се без да искам.
Ще умра без да искам.
Но ще живея както искам!
Аз пък почти не се заглеждам по такива с къса...при всеки е различно. Какво значение имат думите на тълпата? Според мен най-добре е да поискаш мнение от близки,важни за теб хора и най-важното е ти да се чувстваш добре. Затова е хубаво да се пробват различни неща и да се правят промени,точно така ще разбереш -дали с коса или без,дълга или къса![]()
Имам непоносимост към момчета с дълги коси, не знам защо. Честно казано, това направо може да ме откаже от пича, дори да му няма нищо друго на външността.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Обичам, не е неприятно, стига да му отива на младежа...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Добре,това исках да видя и разбера относно коментарите напълно съм съгласен със sickness94.Поддържането на косата ми никак не е лесно,бързо се омазнява,но това няма да ме накара да се подстригвам![]()
.Ето и снимка с дълга коса,въпреки че сега е по-дълга http://prikachi.com/images/979/4503979D.jpg
Това не е много дълга коса.
Иначе аз открай време си падам по много дългокоси. Сигурно е заради манията ми по 80-те, но много ми харесват момчета и мъже с дълга коса! (:
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
На много малко момчета им ходи дълга коса. Аз лично харесвам коса дълга до раменете (разбира се, само ако му ходи!).
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
http://prikachi.com/images/221/4511221r.jpg- друга нямам, че сега стана един гаф и се наложи да ходя с къса.![]()
е Брато тряя още да я пускаш,не ти е толкова дълга.A oтносно Hayashi косата сега ми е по-дълга,почти ми е до раменете по натам ще кача нова![]()
![]()
![]()
На много малко им отива с дълга коса. Повечето са някви ужасни :X
Иначе наистина ти отива, ама и косата ти не е много дълга.