- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Търся си другарче за плуване, София
От София съм и си търся другарче за плуване веднъж седмично. Ако някой също иска да ходи да се пляцика и да се радва на водата - да пише на лично![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
а като не мога плувам![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
аз влизам по принцип с пояс или с възрастен човек !![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
а аз с плавнички :P![]()
Иначе lifelesscorpse пиши някаква възрастова граница, защото може да ти се лепне 40 годишен травестит с обиколка на задник , колкото 5 футболни игрища
Ами граница... Аз съм на 18, така че едва ли ще ми е забавно с човече на 10. Да речем между 16 и 25. Няма значение пола. Все пак си търся другарче, а не гадже.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
А относно травеститите... Стига да желае - навита съм.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
40 годишен в тоя сайт?нещу не ми се вpъзва,lifeless писах ти на лично![]()
а ако ти трябва наемен скинар, можеш да звъннеш 0878569031![]()
sapphire5![]()
Не вярвам толкова лесно да си даваш телефонаИначе мерси за предложението. Със сигурност би ми било от полза някой ден
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
е телефончето, ако има нещо, пишеш лс и тва е![]()
sapphire5![]()