.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 75 от общо 75
    Махни обезвъздушителя и чакай докато излезе въздуха, като започне да тече, го сложи пак, та да не се намацаш много

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    "..да ТЕ отпуша сама?" А кой трябва да отпушваш?

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от fluffy_^ Виж мнението
    деца, внимавайте с това! Краставиците са за ядене, а не за ... Да не се наложи да ходиш на лекар да ти го вади после
    always late but worth the wait!

Цитирай Първоначално написано от scrooper Виж мнението
    деца, внимавайте с това! Краставиците са за ядене, а не за ... Да не се наложи да ходиш на лекар да ти го вади после
    Тя може да ги яде ама през други места, а устата да и служи за нещо друго.. абе нищо не се знае.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Не можеш ли да бръкнеш с пръстчета и да видиш как е?

И защо реши,че боли само първия път ? При всеки в различно .. Освен това най-хубаво ще ти е да го направиш с твоето момче ..
    ~[!]ħۼๅۼۛۛۛ เś ทอ ไองۼ [!]
    Trust me...anything you can do...I can do better than you

Мега фен Аватара на DaNGeRousLy
    Град
    Шумен
    Апф .. как успя да се запушиш ?

Цитирай Първоначално написано от DaNGeRousLy Виж мнението
    Апф .. как успя да се запушиш ?
    Иска ли питане?! Сложила си е тапата! ..

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Махай тапата моме, ако не става с ръце, пробвай с клещи или тирбушон.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от granger Виж мнението
    Да се отвориш сама е детинско , глупаво и адски тъпо!
    Дай ми разумен аргумент.
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от krisabe Виж мнението
    Не ме питайте защо, просто не искам приятелят ми да го направи. Знам че на някой ще им се стори даже гнусно както и на мен но моля ви помогнете ми и ми дайте някакъв съвет с какво да се отпуша, защото с пръсти не мога.
    е аз бих го направил и няма да трябва сама да се мъчиш... само пиши
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Супер фен Аватара на flo0pY
    Цитирай Първоначално написано от Mitsuhide Виж мнението
    абе ей сельо не сме на бустана.. не си прави труда да ме разбираш , не ти се отдава.
    Ъъъ нека позная деградиран софиянец?
    LovEsIckk

Спя с телефона до главата от 4 години.
    Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.

Мъжко съм !

Колкото и странно да е аз подкрепям авторката напълно!!! Какво значение има това че ще се отвори сама така е доста по-добре от това да развали момента с момчето и и двамата да се чувстват зле и после да им остане гаден спомен . И някои от по-горе коментиралите беще написал че спомена от първия й път ще е с краставица, не няма спомена да е това, това ще го забрави и според мен ще е доволна че си е спестила доста болка и срам ...
    А колкото до това как да се отвориш най-добре с морков и след няколко дни с краставица :Д поне да си сигурна че си се отворила и че няма да има болка и задъжително с презерватив и няма да е зле ако си намериш и лубрикант
    ПС: Чесно казано съжелявам че не се отворих сама ... щях да си спестя толкова срам и болкаа ...
    Искам те отново тук до мен ....

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от jesyyyy Виж мнението
    Колкото и странно да е аз подкрепям авторката напълно!!! Какво значение има това че ще се отвори сама така е доста по-добре от това да развали момента с момчето и и двамата да се чувстват зле и после да им остане гаден спомен . И някои от по-горе коментиралите беще написал че спомена от първия й път ще е с краставица, не няма спомена да е това, това ще го забрави и според мен ще е доволна че си е спестила доста болка и срам ...
    А колкото до това как да се отвориш най-добре с морков и след няколко дни с краставица :Д поне да си сигурна че си се отворила и че няма да има болка и задъжително с презерватив и няма да е зле ако си намериш и лубрикант
    ПС: Чесно казано съжелявам че не се отворих сама ... щях да си спестя толкова срам и болкаа ...
    Не,не хахаха

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от jesyyyy Виж мнението
    EPIC FAIL : DDD
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Бас ловя,че jesyyyy е авторката ПАК С НОВ АКАУНТ!

fllufy браво , че ме подкрепяш в каузата срещу отвратителната снимка на babyivi
    Последно редактирано от steel : 03-20-2012 на 19:34

Супер фен Аватара на djipsito
    Хахахаххахахахахахаххахах ахахахахаха ХА ! Охххххххх... А после моркова/краставицата да си ги хапнем ли или да ги върнем в хладилника мама да направи салатка ?
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

HAHXAHXHAHXHAXHAHXHAXHAHXHAXHAHXHAXHAHXAHXHAHXAHXH AHXAHXHAHXAHXHAHXAHXHAXHAHXA АБЕ ТИ НАПРАВО МЕ РАЗБИ XHUAHXUAHUXHUAXUHA Първия спомен с плод-зеленчук XUAHUXHUAXHUAXAXAXA
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Цитирай Първоначално написано от missa Виж мнението
    но от къде да го взема този вибратор?
    от кауфланд

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Цитирай Първоначално написано от krisabe Виж мнението
    Не ме питайте защо, просто не искам приятелят ми да го направи. Знам че на някой ще им се стори даже гнусно както и на мен но моля ви помогнете ми и ми дайте някакъв съвет с какво да се отпуша, защото с пръсти не мога.
    Aми,реално погледнато - като искаш да се...отпушиш май каза,сама - ето ти наръчник за отпушване в три лесни стъпки.

1) Пъхни това във...ъх...запушеното място

2) Сипваш това

3) И се почваш с това

Въпреки че с хуй ще е по-лесно.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Мега фен Аватара на machoka
    Айде стига глупости бе, вие се побъркахте.

Какви краставици, какви патладжани, ти акъл някакъв имаш ли в главата>

каквито и да са ти причините, са пълна глупост. Недей да правиш тия простотии, а изчакай докато станеш готова да поемеш истински член там, където му е мястото.

Край на дискусията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си