- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аборт без родители.
Само на мен ли ми писна от хора, на които трябва да кажеш 20032527309523069528905623562389052365236852 пъти едно и също нещо по един и същи начин, за да те разберат!?!
Хаха, добре. Тук е точка за теб.Оставям ви да я подучавате девойката как да покрие бъдещата си рожба от техните. Приятна занимавка...
"АКО..."
Тя познава родителите си по-добре от нас. Сама може да прецени дали ако им каже, ще я успокоят или ще я натоварят още повече (психически).
По принцип се предполага, че родителя трябва да е до теб и когато имаш нужда, вместо да ти пили на главата, да те подкрепи. Ама не всички родители са такива.
Първоначално написано от antifashionshit
Изкарат, не изкарат...
Всяко прегрешение си има своето наказание. Няма да й е по-леко, ако го роди и отгледа.
НЯМА по-добър вариант, от този да каже на техните и заедно да се оправят. Поне на майка й, защото бащата би реагирал малко спонтанно, поне ако на 5% прилича на мен.
Да отива да казва на техните, да си понася лекциите/шамарите и да маха паразита от утробата си. Пък ти, кат' не си чел темата, не коментирай.
От доста време знаеш нагласата ми като цяло към всички тия bullshit-ове... Няма какво да се учудваш.
много благодаря за подкрепата. приятелят ми е готов и много иска да има свое дете, но аз мисля, че не съм готова.![]()
Не ми пука какво хората мислят за мен, пука ми само какво мислят за мен хората, за които ми пука!!В живота не е нужно постоянно да си важен - важното е да си важен, когато е важно.
:P
АХАХХА
АЙДЕ БЕ, ВЕРНО ЛИ!?
това че ескапела действа до 72 часа, не значи че ако изпиеш 2 хапчета ще действа 144 и т.н. И за 6 месеца май, не може да пиеш повече от 1
по темата:кажи на вашите, няма да те убият, ще ти е кофти, ама действай преди да е станало късно и да трябва на бал да ходиш с бебе..