- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kaк да му пиша?
Здравей, и аз като тебе така по скайп се запознах с едно момиче, познаваме се от вече 1 година и излизаме вече 3 месеца.
И при нас беше така, но все намирах начин да измисля нещо, че да ни е забавно. Измислих една игра /то ко съм я измислил сетих се по-скоро/ аз задавам еин въпрос-тя отговаря и ми задава един въпрос и после пак аз и така. След като се изчерпят темите започнах да и пращам смешни снимки, хубави песни и да и разправям какво съм бил аз преди, какви лудории съм правил с приятели и т.н. Имаше обаче едно нещо, което вс еоще го мразя ама все и го правя и съответно тя на мене за да ме раздразни, а понякога става точно обратното - смеем се. Та това нещо е, че тя учи френски език, а аз немски. И като почнем да си говорим на тези езици става една мешаница и смях. Мразя го това, защото си нямам и на понятие от френски, а тя сигурно го мрази, защото не знае немски и така. Ето виж всичко може да се прави. Защо пък не го и поканеш да се видите някъде ? Земи му номера или го накарай той да ти земе номера и вечерта си говорете в леглото. При мене този навик още го има и сега нямам търпение да и се обадя. Разнобразие бол.
Успех![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!