- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Последен SMS ..
Хайде да излезем в парка на разходка, докато не е заваляло, защото е много мрачно :*
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Хайде на кафе в 20:00ч
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Липсваш ми
"Въпрос на време.. хубавите неща стават бавно,right?"
Добро утро, Как спа? :*
Искаш ли да се чуем?
Добре, идеално. =)) Направо след, като свършиш, тръгвай , за да може около 2 да си пред училището, става ли? (hug)
"Мхм, ще се разбием :P"
"ti 6to mi zatvarq6e prednoto mejdy4asie a ?? az 17.10 6te zvanna ne mi zatvarqii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" by:syncho...obicham go toq chovek weee![]()
''Good Morning.Have a nice day :3 '' и имаше и снимка :Д :3
от теб се уча![]()
Навита съм за гребната и после може някой филм
Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
(... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)
Да разбрах![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Казах ти да си легнеш за няколко часа, щеше да ти дойде добре![]()
ок и тук така, и аз те обичам и умната :*
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
Няма смисъл да се тревожа за глупости
You are everything baby ! ol baby !
ahahehha ;*
Съжалявам, ако те будя, но имам нужда да се видим, обади ми се.