.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Exclamation ХАРЕСВАМ ДВАМА НАЙ-ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ !!!!

Хейй...моят проблем е подобен. Миналото лято /2011/ се запознах с едно много сладко момче на селото ми :ДД Бяха голяма компания момчета. Аз бях с братовчедка си , и двете видяхме колко е хубаво момчето, след това едно от момчетата ме запозна с въпросното момче. Той идваше при мен и братовчедка ми , разменихме си номерата , след това стана 15 септември и двамата тръгнахме на училище в Пловдив, но проблема е че сме различни смени винаги /когато аз съм 1 той е 2 , и обратно/. Все се уговаряхме да излизаме , но никога нямаше кога и уикеда той се прибираше. Така вече е март а ние о6те не сме излезнали. Но проблема е друг. той си има приятел който аз познавам от малка горе-долу. Родителите му се познават с на6те. Миналата седмица започнах да пи6а по фацебукк ;ДД на приятеля му. защото и той е много сладък. Той винаги ми отговаря но никога не започва да ми пише пръв, само веднъж когато започнах да му харесвам много снимки :Д:Д Чудя се дали го прави от любезност? Но от няколко дни забелязах че първото момче се държи някак по-странно и сега харесвам и двамата !!! ;хх ПОМОЩ!!!!!!

Ти си малка лигла която не знае кво иска.
    NOT LIKE THE REST

Сравни двамата и реши кой ти допада повече ! Късмет

Съгласна съм с gruhhhh!

Повече от фен
    do mankind a favour - kill yourself! plzzzzzzzzzzzzzzzzzz
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Повече от фен Аватара на raror
    Град
    Разлог
    ъъъъъъъ?? :O

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си