.
Отговор в тема
Страница 10 от 36 ПървиПърви ... 6789101112131420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 898
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    Цитирай Първоначално написано от Je7 Виж мнението
    хах то тва вече нито е бмв нито е М5. Било е някога.
    двигателя какъв е ? от на балканче ли ;d тва е 5 литровата V10-ка на БМВ ползвана при М5 Е60 и М6

Повече от фен Аватара на Je7
    Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    двигателя какъв е ? от на балканче ли ;d тва е 5 литровата V10-ка на БМВ ползвана при М5 Е60 и М6

нали си наясно, че много много много части са сменени по тоя двигател...
    а самата кола на нищо не прилича вече.

Град
    щом блока издържа на такова огромно налягане + метанол...
    аре де брат искам да се возя в трабито

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak Виж мнението
    Сега искам нещо да напиша по въпроса за старите коли и тунинга. Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му. Защо трябва да се задоволяваме с отпадъците на Европа, а после да харчим луди пари за да ги подобрим? Каквото и да направим това са коли на които отдавна е измъкната душицата.
    През 2005-а когато се качих да тествам Grande Punto и аз карах едно разбито Tipo 1989-а и си казах "кога ли ще подкарам нова кола". През 2008-а се с сдобих с точно такова Grande Punto.
    Харесва ми твоето разсъждение по въпроса като цяло, но ще кажа и аз нещо по въпроса. Не е въпрос на дали човек може да си купи по-нова кола или не. Аз как ги виждам нещата е, че когато хората са били деца през 90-те години техните родители са коментирали тези коли и са обеснявали какви машини са. Това е била кола мечта за някой родител и дете-то е наследило тази картина. Сега когато това дете е порастнало може да си позволи тези коли от 90-те защото са стари бараки, но в техното съзнание са много велики и за това ги купуват.

От тука идва и тунинг манията. Те искат да ги направят още по-велики... Искат да докажат как тези коли от техното детство са по-добри от сегашните, което всички знаеме, че няма как да стане.

Не знам за Европа, но в Северна Америка хората взимат японските боклуци от 90-те години с десен волан защото за тях са много велики коли, докато правят услуга на Япония като им разчистват малко моргите. За мене е ненормално да караш кола, или дори да бъде позволено такава кола да бъде на пътя на която волана е от другата стана, но за тези тука е нищо, тъй като те могат да се возят в любимата им кола и това, че волана е от грешната страна не е проблем. Та тези "коли" като пристигнат тука младежите с по-малко интелект ги купуват и започват да ги "тунингоства" и после им искат луди пари. Искат им луди пари първо защото са дали луди пари за aftermarket части и второ защото "колата" е много велика в техните очи. Гледам съм как на RX-7 или R32 Skyline искат повече пари от на нова прилична колица.

И да, тези коли може да са били много велики преди 20 години, но в момента не са. Та това което се опитвам да кажа е, че не е въпрос на пари, а въпрос на психика каква кола ще караш и колко ще е стара. Мога да напиша още по-тази тема като давам други примери, но не пиша есе и за това няма да го направя.

Мойте поздравления, че искаш да караш нова кола! Самото усещане да си в нова кола и да я караш е невероятно. И си напълно прав, ако искаш нещо силно, то ще намериш начин да стане истина.

С този пост не се опитвам да обидя никого и не искам никой да се обижда!

Град
    и аз съм на това мнение за японските 4 цилиндрови нужници, обаче не ти ли прави кеф като видиш някоя стара немска машина, без значение бмв ли е, бенц ли е, ауди ли е, в отличен външен вид, перфектни под капака и с хубави джанти? И да те са скъпи, пример - M3 E30. Преди продаваха в мобила една перфектна М3 Е30-ка за 15 000 лева ли колко. 10 или 15 беше. Без никакъв тунинг, както излиза от завода преди 25 години така изглежда. Абсолютно перфектна. И тук цената си заслужава, защото тези коли са легенди... да не говорим че M3 E30 е по-скъпа от M3 E36... Друго е да взема е30 318 за 1000 лева да налея 10 000 в него и да го продам за 10 000. И да всичко опира до психиката. Един човек може да харесва стари колички, нашарени целите, със супер смешни хромирани джанти, вътре CD-то да струва колкото цялата кола, други харесват пак стари, но направени с вкус - само една хубава BBS-ка или Borbet Type A, хубава боя ама не тия перли хамелеони... и става перфе. Трети харесват новите коли, без значение каква е. Аз съм от втория тип.
    Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 03-16-2012 на 07:15

Мега фен
    Град
    Earth...
    Честно казано не ми прави кеф като видя някоя стара кола(15-20 год) няма значение дали ще е БМВ, Ауди или Мерцедес... Аз харесвам новото и имам малко различно разбиране за какво точно е това нова кола.

ПС: Ето това чета в момента: http://mbworld.org/forums/c63-amg-w2...age-2-a-4.html

Град
    е, има ли пари - има много коне

Мега фен Аватара на trabi_bs
    по нататъка, взехме уно турбо 1.6 ие 160кончета, спортна генерация :P

Град
    двигателя на уното ще влиза в трабито нали

дам, и наистина си го бива уното, взехме го пред една морга по пътя за варна 100левчета

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Като се заговорихте за легенди, аз също харесвам една такава. Тази, която ме накара да се заглеждам по италиански коли. Lancia Delta Integrale с Юха Канконен зад волана. Сега е просто един хубав спомен, а малкото останали в движение са с неоправдана цена за толкова стара кола (ако са евтини значи не стават за нищо). Нека оставим спомените и носталгията там където им е мястото. В миналото.

аз съм почитател на lanci delta intergrale HF turbo но цената им е доста златна , и то на грозните с плоските фарове.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Няма integrale с плоски фарове. С плоските си е обикновена Delta

може и да са преправяни, защото за тях няма части ( има ама рециклирани )

http://vbox7.com/play:1fe39eb2- стара , ама готина

Град
    делтата е рали класика като audi quattro... а тия космичи много ме радват... имахме два и ми липсват

http://eftini.com/kristalni-farove-v...1_705_706_809# - кажи нещо за тези фарове

Град
    хубави са но аз бих търсил хелла

хелла си е хелла, спор няма че ще му ходят

http://eftini.com/sportno-garne-fkdd...ml?cPath=12_24 и едно такова гърне и става...

Град

Град
    Цитирай Първоначално написано от trabi_bs Виж мнението
    http://eftini.com/sportno-garne-fkdd...ml?cPath=12_24 и едно такова гърне и става...
    даа супер е

лупи имам, наистина светят така . ама да не свие някой колата заради фаровете.

Град
    най-много да ти ги свалят... ама не се бой

те сегашните са заварени заради ксенона, той е бая стар тогава струваха една кола, тез чудесии.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си