- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за коли !!!
да ,преди 2 години и половина го взехме за 280лв с поръчка от германия. този който е за 50-70 пак свети но не чак толкова добре, и заслепява доста
OSRAM Cool Blue H4. На рефлектор няма да сложа ксенон.
доста добри отзиви има за тях, важното е да не са китайски . светят наистина в бяло а не като китайските.
Наистина хубава и ярка бяла светлина. Недостатъкът на такива крушки е цената и времето за живот. Обикновено карат около година.
35лв комплекта, сега не е изгодно да си с такива. Сега не е времето да си с тях, че по цял ден се кара на светлини.
Важно е и самия фар да е хубав, тези пластмасовите не струват. от слънцето се цепят и потъмняват.
не признавам нищо освен немското и алфа ромео... мечтата ми е Брера :X
ама мама им дайба имат кекави двигатели... ама правят бахти изчанчените и яки дизайни... :X супер много ме радват ама двигателите им са дроб
супер много ме кефи ;xx
като каза БМВ, днес пак видях черната Е36-ка в действие. Собственика е един 1.50 слаб, носи яке адидас и винаги с едни шушлекови гащи приличащи на торбааре да го убийм и да крадем бавара
Не зачеквайте италианските двигатели, че ще ви чета лекции до другия петък. Точно в това са най-силни. Не забравяйте кой изобрети common-rail дизела. И сте в голяма грешка ако си мислите, че 159-та има нещо общо с BMW. Общо евентуално ще има следващата алфа, която е замислена със задно предаване.
не може ли без лекций, все пак имам да се радвам доста
Малко са фирмите, които имат знанията и финансовите възможности да проектират и произвеждат двигатели но групата FIAT е една от тях. Повечето автопроизводители предпочитат купуването и монтирането на чужди двигатели. Особено при дизелите работата е много ограничена. Peugeot, Renault, FIAT, VW, Mercedes, BMW, Toyota, VM Motori (пак италианци). Да се надявам да не пропускам някого.
mazda 121 i ford fiesta са на външен вид и интериор еднакви, кой от кого е крал
Никой от никого. Автомобилът е проектиран с договор за сътрудничество. Моето Grande Punto, Opel Corsa и Alfa Romeo Mito са същите. Еднакви коли с еднакви мотори.
да съм казвал че съм богат ???
Уното ти такова ли е ?![]()
![]()