- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за коли !!!
Ако си искаш да имаш еди ква си кола само за да може момичетата да те забелязват си е трагедия!
Кво мислите за м-6-тиците.. Мечта ми е да си взема една такава красавица..
взимай от последните модели... първите са проблемни. Гледай да е 2008-2009
Момчета и момичета сега малко по-сериозен пост от мен. Търся този тампон:
Оригиналните са на LEMFORDER с номер изписан на тях D56288 (не излиза в никой каталог).
Последно редактирано от dimitar_ak : 03-20-2012 на 06:59
това не е ли тампона на кормилната рейка, има и полиуретанови по-скъпи са но са хубави
На стабилизиращата щанга са и за Grande Punto ги няма никъде. Същите са на Opel Corsa
в магазина не предлагат ли някакъв заместител, наистина са за стабилизиращата щанга просто се обърках, щото на ланчията на рейката са горе долу същи. виж в клуб фиат се трябва да имат такава тема, и да споделят за заместител.
Аз съм админа на клуб FIATИма тема. Пуснал съм тема и издирваме. Autoitalia за тази щанга искат към 400лв, защото само тампони не се предлагали. пускам и тук ако някой случайно ги мерне в магазин.
400лв то колкото една кола, ако мерна ще пиша, полеуретановите ги дават да издържат доста по-дълго от гумените и са 30%по скъпи ама си заслужат.
2.70 за бензин
2.74 за дизел
Честито на всички
кво друго да кажа освен България...
да ти имам трабанта... с турбо![]()
тая турбинка на колко бара е ?
1-1,2е не знам
Няма наглост. Просто пазарни принципи. А снощи за пореден път се убедих, че трябва още да се вдигне. 20+ годишни варели и малко по-млади собственици само за 1-2 часа изгориха бензин за цяла седмица ходене на работа. Ама нали трябва да сме гъзари по булевардите и пред мацките с това колко много ни "вървят" колите.
абе вярно ли е че по Живково време бензина е бил стотинки ??? Баща ми като имаше космича ми разправяше...
е тогава да карах 750 нямаше да ми пука колко гори :d